Спочатку Написав
msport (exil77grande)
я тільки що проаналізував карту названий КАРТУ ANT84 МЕНШЕ крутний МОМЕНТ 4, ОСТАННІЙ також може піти, навіть якщо ви встановите оригінальний час overboost з драйвера і карту тиску turbo перебільшені,крім того, щоб не мати більше проблем з прослизанням зчеплення повторити всі карту уприскування, як вони зроблені, прямо зараз і змусити їх, починаючи з 1500 оборотів, а не 1000,крім того, я даю вам порада, якщо ви хочете, що хто-то я можу втратити 5 хвилин, щоб дати вам погляд, потрібно говорити одне в той час, тому, якщо у вас відкрито повідомлення з проханням погляд на карту, яка вам була зроблена і як її вирішити, щоб не зробити прослизати зчеплення, а потім у той же час запитайте, якщо dpf off піде добре,то місць, карту зробили самі, що не робить увімкніть автомобіль, і попросіть, щоб хтось побачить,потім буде місця іншого, то замість того, щоб зацікавити карту, здається, більше зацікавлений в dpf off, то я кажу вам прямо зараз, що навряд чи ви від думки, тому що люди в росії так зосереджені на одній речі, я би надходив наступним чином:
я не бачив першу карту, що вам і було зроблено, і я не пам'ятаю, їх там було dpf off, але якщо їх є dpf-egr off копіювати з кроком ця остання карта розміщена вами, починаючи з карти упорскування від 1500 обертів, і ви кріпляться,потім повільно ви йдете вперед, але одну річ за один раз.