-
Саме в суботу, щоб спробувати у мене зроблено саме з kess, як правило, в boot я з галло на kess я краще через послідовний порт..***** unque я намагалася модуль-Завантажувач і кабель 14P600KT02 після схеми живлення модуля, все ок читається і написано без проблем, перевірте, чи добре резисторів, як я тобі вже? каже, давно з іншого ебу я не міг покласти його в човен, і у мене було опір, що робив 120ohm і не слухала,а потім, якщо ще не зробили цього, ми повинні були б зробити зміна діод в kess, щоб його "переварити" майже всі,
-
Нічого, я спробував ще раз сьогодні на інший ебу bosch завжди мене 7.9.10, але нічого не говорить мені, зачекайте пару хвилин і щось я нічого не робить
-
І тоді я знаю, що ? ваш інтерфейс, що має деякі проблеми... як останній засіб, якщо не зробили, спробуйте зробити редагування "діод" в kess.
-
Модулі tricore на Kess china не все йде так, як повинні, а Kess євро випробування і йде, як орі.
-
ви говорите, що діод blockquote?? я тепер, придбавши ktag, можливо, з тим, щоб виправити ? чи ні ?
-
Зміна діод єдине, що вам пу? робити ? поліпшити інтерфейс, тоді спробуйте не варті нічого... мій клон до зміни були pi? блоки управління, які не скоював, що ті, які йшли... потім я намагався змінити і я не пі? було помилкових тривог. Якщо ktag ? добре... ви вирішує проблему, я в будь-якому випадку цей блок управління я зробив в boot також з gallov54 без проблем. вам докладаю зміна у разі, якщо ви хочете спробувати,я рекомендую монтувати діод, як показано на фотографії, так як на те, що типу cio? 1N4148 diodo.jpg
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму