То ribadisci факт, що якщо насос не досягає мети автомобіль йде відмова..
Якщо ви хочете, спробуйте карту орі тільки з mod тиску в рампі, postatela, а також..
І ви розумієте, що gi? ви досягаєте високих тисків, але, як відкрийте кран зак..
То ribadisci факт, що якщо насос не досягає мети автомобіль йде відмова..
Якщо ви хочете, спробуйте карту орі тільки з mod тиску в рампі, postatela, а також..
І ви розумієте, що gi? ви досягаєте високих тисків, але, як відкрийте кран зак..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
однак ми повинні розуміти, що ріже зробив
напевно з насос оригінальний запитом дизель-й? висока буде? межа, але, якщо все буде добре до 1450, а потім, у 1451 блимає, не думаю, що
ви можете спробувати карту ori-й? зміна тільки тиску і відповідні обмежувачі, піднімаючись від 1450 з невеликим кроком, в той час, і робити журнал, щоб побачити, якщо тиск ? стабільним або коливається, і якщо лампа загоряється
у наступні вихідні, якщо у мене є час і якщо моя морська свинка дозволить мені, я буду робити якісь випробування
нічого у мене не було ще можливості? зробити тести, щоб? я побачив, як інший мій друг, який має місце
я змінений, так само як і гонки, і я підтвердив, що не горить жоден індикатор
opel, я знаю, що є якийсь блок в пі? або все одно відрізняється
може бути, в інші дні я можу спробувати, принаймні, на місце, тепер працює з 1460, але я міг би спробувати, наприклад, 1500, щоб побачити, якщо все в порядку
єдина відмінність, що відомо в реальності? ? що другий біт 775-що ? в іншій області між opel і fiat
я пробував карту з проханням 1450, не світиться жоден індикатор
крім того, я спробував з діагнозом і тиск, слід абсолютно необхідного значення і ? стабільний
на жаль, у мене не було часу, щоб спробувати зі значеннями pi? високі, що відбувається в діагноз, я хотів спочатку вставити карту, щоб не мати проблем
однак, я корекція, fiat працює в 1470 без проблем
Novosti? ???? ніхто не знає, повідомити, де різниця між картами fiat і opel щодо обмеження rail ???
у свій час я p? зупинився на цих
немає більш докладної інформації? на жаль