Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    я пояснив, трохи термінології і матеріал? я роблю невеликі роботи, але я впевнений, що існує у продажу матеріал, який дуже полегшує роботу...
    дякую
    У потік ? паста, яка видаляє залишки оксиду на поверхні і на компоненту, яку ви хочете зварити cos? для полегшення вашої роботи.
    Відсоток флюсу ? також є в олово дріт, що використовується для зварювання.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    1
    повідомлення помірний, ? гарне правило, представитися, перш ніж писати на різні теми форуму
    Востаннє редагувалось leandro89; 04-12-2013 до 23:02

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    було б не погано...гарне відео, щоб зрозуміти, як це зробити...гвч знає, дотримуйтесь...але насамперед побачити, як настроїти роботу...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di raffaell0
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Я хотів би почати пайку, і не маю права, щоб завантажити керівництво.Хто-небудь є?інший варіант, щоб читати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    хлопці, з мого досвіду ( тут гра в будинок це моя професія ) я відмовився від часу, паяльник звичайний, з невеликою інвестицій, можна взяти паяльник гарячого повітря, як маленький weller газу... з тим, не ризикуйте і не робити шкоди на лижах з паяльник, що дуже легко, коли ви наполягаєте або коли ставлять і знімають компоненти так багато разів. Якщо хочете пораду, я коли почав не так давно працювати на пластини складних, таких як plcc, то sodip, bga і в цілому вся електроніка smd, я стала робити тести на платах жорстких дисків, щоб зрозуміти, як тепло і як рухатися. На жаль, не є керівництво, яке тримайте, коли він має справу з компонентами тонке.. треба зробити досвід і, запевняю вас, результат ви побачите після першого отвори обвуглені ...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    1
    Use soldering flux, that helps a lot.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    2
    Привіт,
    я використовую, щоб видалити IC або інші частини електронних SMD Hotair Ремонт station.
    ? ви не можете запрограмувати (читати і писати) дані з Eeprom diratamente?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Що стосується ставка, я знайшов, навколо суші, які були відстій, не у всіх є потік...для хорошої зварювання необхідно також ставок добре

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    2
    Citazione Спочатку Написав ртс Visualizza Messaggio
    Що стосується ставка, я знайшов, навколо суші, які були відстій, не у всіх є потік...для хорошої зварювання необхідно також ставок добре
    Завжди використовуйте олово зі свинцем! Якщо ви використовуєте цю, без у вас завжди проблеми навіть з флюсу всередині.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •