На 1.3 не проходить величезна різниця між кет і труби прямо по мірі збільшення об'єму двигуна, завжди служить pi? протитиску.
Проблема в трубі ? що смердить, багато вихлопних газів, а з кет 200 на 1.3 ви можете трохи підсолодити запахи вихлопу.
На 1.3 не проходить величезна різниця між кет і труби прямо по мірі збільшення об'єму двигуна, завжди служить pi? протитиску.
Проблема в трубі ? що смердить, багато вихлопних газів, а з кет 200 на 1.3 ви можете трохи підсолодити запахи вихлопу.
Мені ніколи не сталося так, що в огляді я sollevassero автомобіль для перевірки наявності каталізаторів або dpf/fap...
я навіть дивуюся, до клієнта, повідомляючи про будь-яких позначок і т. д. в більшості випадків отвір внутрішнього 40/50 і без проблем.
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини
За те, що я знаю, поправте мене, якщо я помиляюся, вакуум, низькі-це не просто теорії, а також в двигунах з турбонаддувом...
Насправді, в той час як в всмоктується, і тому кращі сили напівпровідники в камері згоряння від частини вихлопної системи, ще****** (що сприяє власного видобутку на високих обертах двигуна, см. також колектори 4 в 1), у разі двигунів з турбонаддувом, зменшуючи протитиск зменшується, навіть якщо мало ккд турбіни, що дуже прив'язані до температури вихлопних газів (наприклад, ефективність і кращий в гору з двигуном sottosforzo).
По суті, щоб подолати цей недолік, у змаганнях в основному, від конструкції випускних колекторів, гайки вихлопних газів і частина труби відразу після турбіни просто, щоб зберегти теплу і, відповідно, прискорити ог...
На даний момент питання спонтанної і':
я повинен видалити dpf, а якщо у мене буде порожній низькі?
Моя відповідь:
у випадку з авто-транспортних пригод видалити dpf або первинний (в авто без dpf), це завжди зручно, так як значно подовжують життя турбіни саме на зниження робочої температури (не рахуючи всіх проблем, пов'язаних з сажовим фільтром, що, нарешті, зникають). Але я віддаю перевагу, однак, встановити металевий каталізатор, вдалині від турбіни (наприклад, під машину), щоб підтримувати мінімальний протитиск але навіть мінімум анти-забруднення... (у старих wrc каталізатор був встановлений замість глушника термінал)
Ви розглядаєте температура, а не тиск, збільшити температуру газу, це добре, але не за рахунок збільшення тиску.
З протитиск менше, я переконаний, що двигун робить краще, ми хотіли б тест на роликовому випробувальному стенді
Привіт, франк, я не хотів би бути неправильно зрозумілим, я не кажу, що надання гірше, так яскравим....
В ****llo продуктивності (з машини повністю золоті) і реальні переваги пробки ****** ви їх від схеми проміжних піднятися, де менше протитиск від ****** волю фея турбіни...
Вниз краще швидкість реакції' турбіни буде урівноважена від частини теплової ефективності...
На даний момент, якщо ви interviena на карті зі знанням справи, перевага в продуктивності, який ви отримаєте по-справжньому стає цікаво..!!
Як agiresti в карту на низьких оборотах і з невеликим турбіни?
Затримки уприскування підвищує температуру газу і тиск вихлопних газів, по-твоєму, приносить користь або тільки погіршується ефективність?
З турбіни оригінал, я б постаралася вирішити працюємо над змінною геометрією, з турбіною, плюс замість того, andrei переглянути час... В цьому випадку, але " я прошу підтвердження у вас, як більш досвідчених.