Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 26

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Я подивився зараз схему, вам потрібно прочитати по k-line з кабелем k4 практично pin 6-70 позитивного проводу червоний і синій pin 1 сірий негатив... та пін-91 k-line-зелений,але переконайтеся, що у вас, як ви я вже? сказав, що харчування перевіривши мультиметром князям, дроти сірий та червоний і синій (я б не хотіла, що б у мене була проблема в проводці) після того як ви переконалися в цьому, і ви не можете навіть зробити Id ебу проблема ? у вашому kess.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    спасибі silven понеділок я намагаюся, і ми бачимо , я не розумію, але тб k4 має три крокодила, один червоний і два чорних, червоний і чорний їхні атаки, скажімо, на ударних і ще, я не розумію, куди приткнути? ? їх мої сумніви.. чи можете ви дайте мені схему або пояснити мені, добре там, де з'єднатися

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав fabiovts88 Visualizza Messaggio
    спасибі silven понеділок я намагаюся, і ми бачимо , я не розумію, але тб k4 має три крокодила, один червоний і два чорних, червоний і чорний їхні атаки, скажімо, на ударних і ще, я не розумію, куди приткнути? ? їх мої сумніви.. чи можете ви дайте мені схему або пояснити мені, добре там, де з'єднатися
    не турбуйтеся, якщо проводка має ще і дроти, ви повинні слідувати зразком і вказівками до схеми, що дає вам інтерфейс, то вас в курсі, то у вас є, якщо тоді ви були, 50 проводів, їх хотіли напасти на всіх?
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    "крокодил", чорний, що перебуваєте в самоті (з боку джгута проводів до ебу..), його можна покласти в масу на корпус ебу ..але те, що ви повинні перевірити, як ви я вже? сказав, що харчування ебу на контакти 1-маса і 6 та 70 +12V.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    ок, тоді я зробив правильно.. щоб перевірити це, досить того, що я беру тестер і коли всі кабелі додаються бачу, якщо приходять 12v правильно? або просто тільки, що вони ду-живлення від акумулятора, щоб перевірити, якщо струм доходить?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Ви даєте харчування виникає, якщо до проводів червоного і синього приходить +12В, а сірий повинен прибути маса-

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    ні, мій питання було тільки чорний "крокодил" не для інших проводів , якщо ви читали всі обговорення, я хотів би зрозуміти, якщо проблема читання був чорний "крокодил", або вона була в моєму kess v2 , якщо я повинен був атакувати всі нитки, маючи вже схему , я постараюся, щоб побачити, якщо ви кабелі приходять 12в, щоб зрозуміти, якщо я не правий, я щось або клон не йде

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    тоді я перевірив, у вас проводу червоний і синій приходять 12в, а дроти k-line ? правильно, що не дійдуть 12v?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Citazione Спочатку Написав fabiovts88 Visualizza Messaggio
    тоді я перевірив, у вас проводу червоний і синій приходять 12в, а дроти k-line ? правильно, що не дійдуть 12v?
    Ви нитка kline та зв'язку, зараз переконайтеся, що фотографії, які я додаю, щоб покласти в boot права... і резистори, є 100 ом ,коли це сталося, ви не працює, у вас проблеми з вашому kess.bosch copia.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    Схема ? правильно, то нагадаємо, що дроти червоний синій повинен прибути 12v сірий-маса, а зелений k-line немає 12в правильно?

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •