Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567
Результати 61-68-68
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт я думаю, я зрозумів, що ви хочете зробити, внизу є 2 кнопки "золотих" і "mod" натисніть на 2 і зі стрілками, який зазвичай використовується, рухайте карту, ви побачите, що він рухається тільки одну карту, коли вони одна на інший, знову натисніть на кнопку першого, так? вони знову разом, якщо ви хочете, щоб повернутися, як у джерелі натисніть на 2 стрілки (червоний і синій).
    привіт я сподіваюся, що це допомогло

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    8
    *сиско
    я не зовсім зрозумів ваше пояснення. Тепер я зробив начерк, тому я думаю, що sar? wasier. Дивитися sktech у верхній частині ви побачите два "картки"? синій колір (карта) та з червоним кольором (карту B)

Обидві карти, наприклад, вони ж рада двигуна, але і на місцях diffrent в програмне забезпечення.

Тепер я хочу, щоб перемістити карту так що це точно один над одним так, що маєте? побачити відразу збільшується! (як показано на фото нижче)

Це ? можна з ECM чи ні?

деякі programms-гранні, такі як UltraEdit (cf ultra) пу? зробити подібне рішення, але тільки в шістнадцятковому форматі.

Я шукаю інструмент, який забезпечує цей функціонал. Підтримує ECM?
    example.JPG

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    як говорить сіско впевнений, що у пу? зробити
    однак, якщо ви зупините курсор на кнопки, з'являється опис їх функцій
    на ECM можете зробити в 2D
    у правому нижньому куті знаходитесь у дві кнопки із зображенням замку і написом ОРІ на один і МОД на інший, вони служать для блокування в положенні " карту золотих або мод
    потім ви можете перемикатися, як зазвичай, але тільки те, що не блокується, ви проти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав Chippy0815 Visualizza Messaggio
    *сиско
    я не зовсім зрозумів ваше пояснення. Тепер я зробив начерк, тому я думаю, що sar? wasier. Дивитися sktech у верхній частині ви побачите два "картки"? синій колір (карта) та з червоним кольором (карту B)

Обидві карти, наприклад, вони ж рада двигуна, але і на місцях diffrent в програмне забезпечення.

Тепер я хочу, щоб перемістити карту так що це точно один над одним так, що маєте? побачити відразу збільшується! (як показано на фото нижче)

Це ? можна з ECM чи ні?

деякі programms-гранні, такі як UltraEdit (cf ultra) пу? зробити подібне рішення, але тільки в шістнадцятковому форматі.

Я шукаю інструмент, який забезпечує цей функціонал. Підтримує ECM?
    example.JPG
    привіт Chippy0815 я прекрасно розумів те, що ви хочете зробити, може бути, я не знав, пояснити, Exelion1986 ? pi? зрозуміло, в будь-якому випадку, якщо ігри з допомогою кнопок орі і мод 2d-розумієте, добре, я доклав зображення
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    8
    *сиско

ок, мій друг, спасибі за вашу допомогу.
    Буде дуже сильно@? та доповісти його знову, якщо blockquote? чи ні

Проблема ? що я не можу побачити прибулих (attachemendts) навіть мій, не можу відкрити.
    Я завжди отримую повідомлення, що я не права, і дивитися, що я повинен записувати?!?

Можливо, хтось пу? вирішити цю проблему?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав Chippy0815 Visualizza Messaggio
    *сиско

ок, мій друг, спасибі за вашу допомогу.
    Буде дуже сильно@? та доповісти його знову, якщо blockquote? чи ні

Проблема ? що я не можу побачити прибулих (attachemendts) навіть мій, не можу відкрити.
    Я завжди отримую повідомлення, що я не права, і дивитися, що я повинен записувати?!?

Можливо, хтось пу? вирішити цю проблему?
    для того, щоб побачити фотографії, ви повинні досягти певної кількості повідомлень, корисних, ecm, кажу тобі як і раніше працює на кнопки "золотих" і "мода" (ті, що з замком внизу у вікні 2D)

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    61
    Доброго ранку усім!!!!! Люб'язно, хто мені пу? допомогти порівняти дві карти на ecm?Зрозуміти, якщо вони мають той же sw і id?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    61
    У мене є файл змінений, але не знаю як знайти оригінал!! хто пу? мені допомогти? Спасибі!!

Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •