-
Привіт
Я зробив (Francesco) я стежу за стільки часу, навіть якщо вони ніколи не втручалися, ви можете перевірити дати реєстрації... Тепер я вирішив завантажити файл e2p герцогства, але я написав, що я не маю права цього робити, що мені робити? Салют всім, відмінний форум
-
Ви не можете скачать нічого, якщо не приїдете в 80 msg ви можете спілкуватися тільки з форуму, зайдіть в правила форуму
-
Чесно кажучи, я ніколи не читав правила :-) лінь, в будь-якому форумі, в будь-якому випадку дякую і прошу вибачення, привітання
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Зробив добро.. ? завжди корисно читати правила форуму.
Бажаю вам гарного перебування.
-
Привіт, Зробили, ласкаво просимо... завжди Буде корисно ознайомитися з правилами форуму, однак продовжує читати, вивчати, і взяти участь, так можна зробити тільки на свою карту і не турбуватися, тому що в потрібний час, ви знайдете тут хтось завжди готовий допомогти вам...
-
Я, чесно кажучи, вони також зареєстровані на інших форумах і практичні gi? багато :-)
-
Спасибі, хлопці x ласкаво просимо, ви dir? істина? вони також зареєстровані на інших форумах і практичні gi? трохи :-)
-
-
Я, чесно кажучи, вписаних також на інших форумах і практичного трохи, я зробив пошук у базі даних, деякі сайти, X знайдіть файл, (я і звичайно e2p). Може бути, я щось знайшов тут, але я не можу завантажити його світлі я завжди читав не писати повідомлення, так що якщо не я, принаймні, 80 повідомлень, я не можу скачати
-
Здрастуйте, Робив ласкаво просимо на форум
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму