перевірити
дякую, буду знати ... я думаю, на наступному тижні клієнт і за межами.....
Я зробив це на 1.6 hdi завжди edc17c10 (було berlingo), я думаю, що дорівнює дії, тільки те, що я думаю, він відключений повністю, навіть метелик (що повинно бути все в блок) і при виключенні двигун трясеться p? (як в старі дизеля)
ви можете вкласти золото і мод, наприклад, або екран в egr off я на середині?
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Ось один екран.. (я сподіваюся, див.)
спасибі, ви бачите, до досконалості, змінити ? ж прикріпленого файлу від faberecu на 1.4 hdi
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Якщо у вас є спосіб спробувати (завжди, якщо він має той же тип egr), дає той же недолік, який мені не вимкнеться?
Хто-небудь пробував або тестував DPF off на цю машину, або якщо *******/ATR добре працюють??
Здрастуйте, зроблені з *******ч принаймні, один рік, і працюють добре ,навіть де-ds3 перейти спокійно.