Тут ми, звичайно, говоримо (ще краще-обговорення назва) першої моделі opel corsa 1.3 mjet
Тут ми, звичайно, говоримо (ще краще-обговорення назва) першої моделі opel corsa 1.3 mjet
невеликий зазначенням cp1h, не ? встановлена на 75cv (75 монтує завжди cp1)... в кожному разі навколо c'? багато людей стверджує, що звернутися до 1550... так що механічно приходить до нас все в порядку![]()
Be я з 70cv або не було потреби? стільки тиску і кількості? і, отже, не існує? вдарилася головою-й? так,
на 75cv, а не з різних автомобілів на розвиток року в обов'язок також механічно мені потрібно більше? дизель з CP1 & CP1H не віск
потім вирішили змінити CP1 плунжерів і ротор, і тепер ходить 1500-1600Bar з запасом..
один раз, щоб всі забаганки його тяги до 1800Bar але, можливо, він робив навіть більше?..
вартість роботи 350Euro
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
але потім cinqueturbo ти на 75 ви зможете подолати 1500? навколо, як і раніше c'? людей, яка стверджує, що межа тиску cp1 ? 2000 мбар ....
звичайно, якщо насос не має достатньо витрати тиск починає знижуватися
може бути, ви в змозі зробити навіть при більш високому тиску 1500 бар, але з запитами на дизельне паливо, обмежені
ми повинні розуміти, що розмір
Eee це-те, чому? я вже говорив, - бачите насос..
У вас більше? відкрийте кран-й? падає тиск і об'єм? корисно..
дозвольте зробити насос з 180-200 мг і потім ви бачите, що карта не centra-na битою..
звичайно, обмежувачі йдуть розблоковано, але не має нічого, що вас перевищені 1450Bar йде в блок або вимикаю машину,
і так само, насос не підтримувати ті тиск і / або кількість? запити..
є минуле і фліс я кажу..
навіть s? мені ніхто,ми повинні отримати, також, спасибі моєму Pompista
навіть форсунки, ви маєте уявлення про те, які встановити б'юся об заклад?
і я не кажу про профі кажу, весь інжектор з 18-19 мг,
навіть щоденні 3,0 нас приходить
чому? якщо у вас закачується, як я кажу..
з турбонаддувом, який спалює дизельне паливо в борг, тільки карту не витягнув нічого, а вона погіршується..
Відповідаючи на Ela.Торетто 2000 mbar? я думаю, що насос або на двох машинах прибув в 2000Bar але що толку?
ви знаєте, що пі? підніміть тиск pi? нагрійте дизель?
у факти або довелося монтувати радіатор для дизельного палива
1600, я думаю-й? що вам потрібно, і кількість? що повинен встигнути..
тоді я не знаю, що раби на двигун сток? Boo..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Резюме.....у нас є двигун, насос і форсунки стік. Зараз нас цікавить не змінити механічно. Ми мапу rail ori встановлена в 1400 бар реальні. Якщо мод тільки цю карту, піднімаючи запит до 1500 реалів (1600 на карту із-за зсуву), не торкаючись біт і обмежувачі не світиться жоден індикатор або несправності. Я розумію, те, що я можу поставити його навіть в 2000, що в ecu не цікавить shoves cippa, нас так думають, біти і пастки. Але якщо я піднімаю ці останні 1550 реальних, а потім біт 825 (*2-100), кінці обмежувача в fboost 210 (*7.51) і лім після карту rail в плейлист (я думаю зробити це все в команду, потягнувши гарний прямий val max, щоб спробувати, що скажете?) індикатор блимає, коли перевищує 1450 так що ми, долаючи ще в ecu встановлений на це значення. *cinqueturbo я думаю, що ця проблема йде вирішена перш, ніж змінювати насос і інжектори, якщо ви хочете дати 1600 бар, якщо ні, вам у будь-якому випадку звіт.....
То ribadisci факт, що якщо насос не досягає мети автомобіль йде відмова..
Якщо ви хочете, спробуйте карту орі тільки з mod тиску в рампі, postatela, а також..
І ви розумієте, що gi? ви досягаєте високих тисків, але, як відкрийте кран зак..