Стр. 9 з 11 PrimaПеред ... 7891011 ОстаннєUltima
Результати 81-90 з 108

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    717x2=1434bar, y IQ. начебто небагато, що множення на 2, ви має реального тиску, не вистачає тільки зміщення, але, як на мене, може бути

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    я не думаю, що iq буде 11946 * 0,002941 = 35,13 що ? р? низький
    правда, що в z ми б фактор 2, але в інші карти, не ? ніколи не було використано без зміщення -100, а потім звучить для мене р? дивно
    також може бути обмеження на рейку, але, можливо, втручається в особливих випадках, а не у звичайному режимі, навіть, чому? мені здається, що скорочення відбулося в 1434 бар
    хтось пробував реєструвати тиск? моя морська свинка, з-за проблем в діагностиці, ймовірно, пов'язаний з egr, здається, що ви тягнете p? тому

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    На моїй свинки? у діагностику з autocom доходить до 1500 бар праведних праведників....блимає, але дістає. Там був битий або карту невідомо, що обмежує не повинен навіть дістатися туди, вірно? Не ? що на corsa c'? якийсь датчик (я маю на увазі регулятор тиску), який просто не підтримує понад 1450 бар?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    На моїй свинки? у діагностику з autocom доходить до 1500 бар праведних праведників....блимає, але дістає. Там був битий або карту невідомо, що обмежує не повинен навіть дістатися туди, вірно? Не ? що на corsa c'? якийсь датчик (я маю на увазі регулятор тиску), який просто не підтримує понад 1450 бар?
    отримайте 1500 бар константи або тиск ? балерина? як ви попросили карту?
    якщо ви насправді тримає тиск, необхідний той факт, що загориться індикатор може бути тільки контроль діагностика

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    може бути, але, як правило, будь-який шматок, електронний або механічний, встановлений на двигуні, не ? ніколи не витягнув до межі, трохи запас є завжди.
    просто у мене є час, я повинен спробувати ту карту, що я написав вище

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Однак сьогодні у мене майнула ж карті, опустивши значення max карти rail (та, що c'? також в

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Драйвер ecm), опустившись до значення max 1550 (-100), зазначивши, просто швидко блимає індикатор і перейшовши від 3500 без попередження порізів. Тільки до 3500 оборотів в хвилину до і після не блимає. C'? те, що розмір 1450 бар, але ми не знаємо, де ?. Якщо хтось радою,.....нас зобов'язання там ми виставляємо....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    помилково я написав 95 cv, а ? 105 (y momo) ...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    Блаженні ви, що блимає тільки індикатор мені (gp 75), як я їй 1460 вимикається власний автомобіль... тепер я здалася... порівняли карти (70-75-90-95 резюме), але ahim? не вони вийшли... з damos, все було б більше? ясно...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Хлопці, але ви оцінили, що, може бути, і власний насос дати вам проблеми?
    У CP1 в 70cv і обмежена дальність не пам'ятаєте, як f? я можу повідомити, але pi? стійкі в довгостроковій перспективі..
    У CP1H 75-90cv та обмеженою в структурно насосні М...До і витрати назад 120 мг /4
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Стр. 9 з 11 PrimaПеред ... 7891011 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •