Сторінка 39 з 40 PrimaПеред ... 2937383940 ОстаннєUltima
Результати від 381 до 390 394
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    катання/вітербо
    Повідомлення
    43
    для мене вибір масла залежить від типу двигуна, на питання дизель або бензин з км, що двигун має шлях, приклад: дизельний двигун з 250000km preferira масло "більш жорсткий", ніж свіжа машина; і, нарешті, на підставі того, що ви хочете отримати. я згадав усе, як завжди, мови, що належить тільки машини бензиновий двигун: fiat coup?, smart roadster brabus, subaru impreza STI, і я можу сказати вам, що я перевіряв їх всі, але найкращим для мене завжди залишається royal purple 20w50. нічого спільного з румунії чи motul. наприклад motul v-competition ? відмінне масло-користь pistaiolo, але, як на мене, занадто великою кількістю добавок. в довгостроковій перспективі, коли демонтуйте двигун, залишки і відмінностей відомо, все в порядку. мені було добре навіть із звичайною castro edge sinthetic 5w30, але знову ж відтінки залежать від сезону, якщо на машині ? в процесі обкатки чи ні, і які препарати у вас є. для дизельних розмову ;-)
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    24
    Я на моїй 147 Mb 150cv використовую Castrol Edge масло 5w40. З досвіду, на навантажувачі увагу Німецької марки, які встановлюють 1.9 vw-турбо керівництво кладуть масло 5w40, але це масло і високі температури масла не вдається-й? змастити і пару двигунів мають sbiellato. То ви ? прийнятий класичний 15w40, яке краще захищає двигун при високих температурах? мучить p? turbo при низьких температурах і завантаження його пі? висока viscosit?. Таким чином, крім якості? масла теплової класі ? дуже важливо, як тип двигуна, що для температур, при яких працює.
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    53
    Вибачте, але між 5-40 і 15-40 змінюється тільки в холодній і гарячій межа ? одно
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    24
    Ви праві, але 15w40, я думаю-й? захисна промова добавок.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    число перед w вказує viscosit? у холоду, в той час як наступний, вказує на те, що гарячої, масло 5w40 ? краще холодно, ніж 15w40, гаряча ідентичні, при використанні олії низької qulit?, ризик поломки збільшується дуже
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Томськ (CA)
    Et
    54
    Повідомлення
    105
    Точно потім, JTD, і зазначено, що використання масло 5w40 ? визнав, забезпечуються не з конкретними C3 останнього ? підходить вам нових двигунах, оснащених FAP/DPF, на мій погляд ? краще bardhal XTC 60 турбо дизель
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    я обережний масел, які виробляються в китаї з бази вторинної сировини, волію зробити вибір на користь олії, сертифікати і відмінна якість
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Citazione Спочатку Написав Fede147 Visualizza Messaggio
    Ви праві, але 15w40, я думаю-й? захисна промова добавок.
    насправді в суднових двигунів, як бензинових, що я можу працювати протягом тривалого часу з високим навантаженням mercruiser рекомендує 20w-40 або 25w40.
    Крім того, під час цього масла погіршується набагато менше, звичайно, ми говоримо про двигунах пилососом
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    4
    My opinion on oils depends on the individual characteristics of each motor such as a motor with hydraulic pushers or pushers for таблетки для схуднення.
    Cars with particle filter need an oil with more precise технічні характеристики while other vehicles with less technology is unnecessary
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Болга
    Україна
    Et
    45
    Повідомлення
    7
    I use in my car MB Vito 108CDI - ХАДО 10W40. I'm very happy
    IP