-
пошту файл, я зміг підняти до 900 обертів
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Ось оригінальний файл...мене цікавить його близько 1000 max 1100 об
файл ori видалений, ви пам'ятаєте, що файли ori йдуть, розміщені в банку даних, якщо не було вже, і, в різних обговореннях вставити посилання з номером поста
Востаннє редагувалось leandro89; до 18-08-2014 14:17
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я покривав добре карту мінімум дій не ? 1x10 але ? один 10x4. По осі x у нас 10 очок, показуючи спини, кожні 4 значення тиску різні. Значення у про-й? низькі, які у мене були 770 і 675 я встань на 850, але мінімум не ви ? підняв......? залишився в 775-780 в діагноз, як і раніше. Так що???
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
я пробував змінити карту, яку ви вказуєте, як мапу мінімум, але мінімум автомобіля, я залишається незмінним...
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Насправді, не ? карту, що c'? перша пара на стартер, який регулює мінімум в нормальних умовах. Подивіться, з діагнозом: те, що обороти холостого ходу на гарячому двигуні (в моєму випадку 775 про альфа 159 2.4) шукайте тоді з ecm, наприклад, це значення з функцією спеціальному sw ecm, вибравши пошук в 16-бітний motorola і в різні адреси, які ви отримаєте в результаті карту з двома рампами ВР з значення температури (conv /10-273,10) і змініть значення у с. холостого ходу. Протестовано і працює (підняв до 860)
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму