Добрий вечір, я новачок на форумі. Я хотів би знати, якщо це можливо, які різні типи кабелів (і їх відмінності, які можна використовувати для читання/запису eeprom.
Заздалегідь спасибі.
Добрий вечір, я новачок на форумі. Я хотів би знати, якщо це можливо, які різні типи кабелів (і їх відмінності, які можна використовувати для читання/запису eeprom.
Заздалегідь спасибі.
Ті, що ви називаєте кабелі в реальності? називаються інтерфейси існують у кількох видах.
i-й? files\популярні
Kess V2 і Jtag і Ktag в alientech
Півник v2 Fgtech
Mpps.
Kess, а півник є pi? повні і дозволяють крім читання\запису через послідовний порт cio? на автомобіль також безпосередньо працювати на блок управління на стійці.
Mpps c'? як варіант тільки кабель, з коробкою і дозволяє працювати тільки через послідовний порт.
Це ? підстава для розрізнення різних інтерфейсів.
Велике спасибі за відповідь. Просіювання на форумі, я помітив, що є дві частини на "кабелі": обладнання (якщо є інтерфейси, які ви щойно згадали) і діагностика...які відмінності? Кабелі "діагноз" не можуть бути використані для читання/запису з ecm titanium?
Що стосується "кабелі діагноз"?
Кабелі діагноз як слово каже, що служать тільки, щоб зробити діагноз. Cio? у поєднанні з sw тип Multiecuscan що ? sw діагностики автомобілів групи fiat дозволяють переглядати параметри автомобіля і видалення помилок, etc, Але не дозволяють читати\писати в карту.
не, шнури, "ІНТЕРФЕЙС" як для діагностики, так і для читання і запису ecu, ми називаємо речі з його ім'ям.
уго ---- президент A.E.P.
Ці інтерфейси для діагностики дозволяють вам вимикати індикатори помилки, управляти km / etc? Підключаються до роз'єму obd і на них теж?
Ви точно завжди підключаються до бд, але дозволяють вам вимикання індикаторів, скидання купонів, обслуговування , регенерація fap ,відображення параметрів і т. д. але абсолютно не дозволяють modifice з км, якщо ? те, що ви маєте на увазі-керувати km. Якщо немає це було б занадто легко нафарбувати їй contakm.
Я розумію, для керування км використовується той же комплект, щоб зіставити?