я теж через друзів, я шукаю інтерфейс, якщо я можу я дам вам знати.
я теж через друзів, я шукаю інтерфейс, якщо я можу я дам вам знати.
ну, що є k-jtag клон я в курсі тепер ви повинні побачити, речовина, тому, якщо йдете чи ні, і тих, хто його використовує, якщо, якщо почуєте' покласти руки на певні типи ecu з клоном.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я, звичайно, на ecu, звичайно,**** llo тільки орі, для? я роблю мою увагу, як і всі клони йдуть випробувані сподіваюся, хто робить покупки в обличчя так багато автомобілів і діліться з нами своїм досвідом...... Привіт, скоро
загалом, хлопці, як ви думаєте, що мені робити?? з моєї mppsv5 не ce історію створення id-пам'яті spansion,залишивши стояти на момент galletto2 вас на моєму місці, що програміст affianchereste на v5??можливо, що особа буде проклята spansion...або витрачати гроші на інші mpps v12??дякую
alfetta80 вибачте, я можу запитати, але це благословив spansion ,що машина монтує, що рік-то є, де вони знаходяться.....я продукт тьху... і ні карти я знайшов цей тип пам'яті ебу і marelli?????? ви можете мені пояснити...graziieee
я буду шукати у великому момент 1300 multijet 90cv,мені потрібно зробити код, щоб знайти золото і потім переписати, як завжди це робив з mpps але я не тому ні в якому разі ,до кінця його прийому, щоб спробувати в bdm і чи бачив, що монтує пам'яті spansion......
на інші машини я не знаю, це те, що це трапилося зі мною особисто...