я на renaul clio одного, я прочитав карту, мод і написано в інший clio ідентичні....все працює!!!!
я на renaul clio одного, я прочитав карту, мод і написано в інший clio ідентичні....все працює!!!!
Очі зробити такі зміни. Ви дуже пощастило. Пропоную наступного разу зробити з ecm titanium
Зберегти кроком, а потім вставити їх в свій файл орі. У будь-якому випадку, щоб залишатися в темі, коли ви пишете з kess, його можна навіть читати
І модифікувати за допомогою інших інструментів.тільки один раз я ? сталося так, що на edc16c39 лох поклав ключ rsa у файл, щоб не зробити її більше? змінити, але не знав, що виробництво серйозне, ви могли відновити.
Дякую за пораду!!!!
Так що я ризикував блокування ecu? Якщо rimettevo його, коли він повертався ок??
я новачок і вибачте, якщо задаю дурні питання, і для вас, можливо бронювання!!!
Що ? ключ RSA???
Спосіб захисту зареєстрований і не розголошувати роботи.
Потім ці ключі RSA не служать нічого??
- Але що??
я ризикував залишитися в 500 км від дому, щоб файл інший автомобіль з таким же номером hw і sw,удачі побажав, щоб я ostinai, щоб читати мій оригінальний...
Звичайно, ніколи не довіряти таблички, що ось над ecu! Всі id, і якщо можливо читання.
ви, ймовірно, навіть якщо пише файл ORI з однієї машини на іншу?
номери hw і sw повинні бути рівними, але потім в залежності від типу машини, деякі абсолютно не робити, подивитися, що bmw з таким же номером sw змінюється в залежності від cks.
уго ---- президент A.E.P.