Сторінка 8 з 11 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima
Результати 71-80 з 108
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Карту 8x6 0621AE осі Y-температура води від -10 до 100 ?C, вісь X Оборотів в хвилину від 750 до 4688 назад. Не служи? бачив ВР temp, але виразно ? карту rail

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    8x12 0677C8 осі y IQ по осі X RPM не скасовано. Що скажете??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    0677CB, я думаю, вісь y осі x, НМ / об / хв, але ми говоримо про картці за раз, інакше ми не зрозуміємо нічого.
    Давайте почнемо з цього, від форми кривих, ви не думаєте, тиску в рампі, хоча значення, здається, їх.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115
    привіт я хотів би запитати, якщо cn карту mod lim rail піднятий автомобіль має хороші показники, і якщо rail ? насправді піднятий....чому? для мене більш дати тільки дизель, не ? було зроблено.....потім терміни розраховуються для 65mm3 потім....я хотів би знати, якщо ? було випробувано

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Сьогодні я намагався встановити карту з обмежувачами rail вже? відомі пі? 2 невідомих, які я in bad dad я (значення по осі Z, здається, значення rail), я сидів як пілот мого друга, а з діагностики autocom (дуже мізерні для цієї машини) я прочитав вартістю 150 Мпа = 1500 бар, а потім тиск мети карту rail ? досягнута. Проблема, що після 3000 оборотів в хвилину блимає індикатор машини з ключем seghettando злегка. Я не розумію, якщо ? винні обмежувачі rail (якщо всі ті канали, які я додаю), або якщо, як я думаю, пу? бути провиною карту rail реальної moddata погано (наприклад я думаю спробувати знизити на 50 бар на кривих вр 3000 об / хв і тягнути прямо на 1600, видаливши сходинка, що c'? серії на останніх колах)

Екран Rail.rar

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав dariuccio Visualizza Messaggio
    0677CB, я думаю, вісь y осі x, НМ / об / хв, але ми говоримо про картці за раз, інакше ми не зрозуміємо нічого.
    Давайте почнемо з цього, від форми кривих, ви не думаєте, тиску в рампі, хоча значення, здається, їх.
    dariuccio я тестував автомобіль, як подивитися від екрану вкладень з допомогою цієї карти moddata в поворотах, що було зареєстровано 1550, як значення max формує сигнал на 100 пунктів, але миготливий індикатор не ? зникли...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    068596 cos'?? чому? ви торкнулися? по-моєму, не ? те, що ми шукаємо. третій біт нічого не знаю, але gi? що тиск приходить в 1500 я думаю, що
    не потрібно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    на інших картах невідомих, що ви сказали, не я ніколи не бачив нікого, n? змінити n? говорити про це, без damos, я поняття не маю, що це неможливо знати,
    єдина карта, що я бачив, іноді торкався, але у мене немає ніякої інформації ? адреса 065DCC, але я бачив, що в деяких драйвер розпізнається, замість звичайних, то, можливо, була помилка, думаючи, що це щось інше
    однак це відбувається навіть на мене ж, що стосується тиску, я повинен зробити ще один журнал? здавалося б, що при перевищенні 1450 бар блимає
    у теорії це повинно йти з двох біт і різні обмежувачі, на момент мого друга, який я зробив на льоту", не я, здавалося, запалюється нічого, а на перегонах з такими ж змінами від проблем
    можливо, на opel c'? щось більше? що обмежує

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    я подивився 065DCC я не можу собі уявити значення, так низькі, якщо б все було maf або map, але я так не думаю.
    і карту 067436 а як ти думаєш?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    у x rpm впевнений, y повинна бути пара, значення z в реальності? не нагадують нічого не відомо, або коефіцієнт перетворення, які ми не знаємо

Сторінка 8 з 11 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •