Стр. 5 з 11 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 108

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    це я помітив, але marelli, якщо вони ребус, замість блоків управління отримували гроші в жж... не знаю, як ніколи цієї різниці.. єдине припущення, яке приходить мені ? що, будучи без лямбда-зонда буде посилання? в якийсь інший варіант ? так ? різні... то бог!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    але навіть стрибки, лямбда-зонд. Я спробуйте moddare але відмінності не відомо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    ви, я знаю насправді, як повідомляється, до 69cv в цілому підходить ? спробуйте з діагнозом і зробити з журналу чому? senn? на око ? триває

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Але чорт забирай тих marelli....у мене майнула карту мод, в тому числі те, що повинно було бути перемикач egr off. Результат?? Машина не заводиться, будь ori цей перемикач, і машина частина. Тоді я беру AES EGR REMOVER завантажити файл орі і нічого не каже мені, egr disabled. Навантаження ori іншої машини, і мені обробити файл. Я відкриваю в 2d я дивлюся на адресу і площа карти в об'єкт, я вважаю, комутатор від 14252 = 47506. Riapro мій файл орі, і я розумію, що той же біт вже? від золота ? у 47506.......але ? можна????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    у файлі в темі тут ? адреса 61EEE

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Це точно!! Я описую коротко. Мій друг був уже? мод, не сподобалося.Я прочитав файл і шукав на форумі, в грі з hw і sw, які я давав півня, що gi? не відповідає табличці ecu. Тому я думаю, що в opel вони в свій час вже? зробили оновлення. Тепер в цьому випадку. Або файл ori Opel вже? з egr виключена (можливо, проблеми, які давав), або файл ori знайдений у базі даних? mod (але в цьому випадку ecm я не розпізнав би драйвери). Однак на той адреса передбачуваного файл ori записує значення в ESA B992. Потім egr закритий і в діагностиці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    Але в шістнадцяткове значення у вас із золота? повинно бути 37ac..., що новонавернений стає b992... по-моєму ти ще орі з gi? у egr не включається і обробляємо файл від неправильного значення однак у 47506 ? закрито

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    я на мареллі ла-закриваю разів.
    у будь-якому випадку ви пробували картку або було що не заводився?

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав dariuccio Visualizza Messaggio
    я на мареллі ла-закриваю разів.
    у будь-якому випадку ви пробували картку або було що не заводився?
    Не хочуть працювати, чому? я опинився в 47506 біт, який був, як значення 14252, що, очевидно, не був комутатор egr, чому? то gi? він 47506, але я виявив тільки зараз!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    * erre на мою думку, або у разі, якщо один або більше egr ? закритий на 100%, а потім йти тихо спочатку я використовував carsoftware 5.0, і це було добре, однак,

Стр. 5 з 11 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •