Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-24 24 -

Перегляду "Гібрид"

ні, постій, nolaru, я теж ліжко 2 MSV70 на 325i і 330i, але в обох випадках впроваджує себе в 30 або 40% в запису..
    не рекомендую вам написати...ви можете зробити це з класичної bdm 100...dissaldando 2 pin son зварні від народження

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав fire Visualizza Messaggio
    ні, постій, nolaru, я теж ліжко 2 MSV70 на 325i і 330i, але в обох випадках впроваджує себе в 30 або 40% в запису..
    не рекомендую вам написати...ви можете зробити це з класичної bdm 100...dissaldando 2 pin son зварні від народження
    *******... дякую за пораду. Bdm 100, я повинен ще купити. Я тільки півник v54. Скажіть мені, будь ласка, якщо вдалося поліпшити карти для msv70? Якщо ви, поясніть мені в деталях, що ви зачепили? Будучи атмосферний двигун, всі кажуть, що й марно. Але мені потрібно збільшити крутний момент з низьких оборотів, а не потужності. Я всього 218 кінських сил, який має фабрики.

Сіам-OT, однак, може бути ? краще відкрити іншу дискусію про

якщо у вас є v54), який також є bdm , ви можете перевірити в PDF Півня, якщо ось схеми для підключення до MSV70....
    кроком підтвердять, на мій погляд, до 10cv... на 330i e90 різниця ? відчувала себе сказати..коротше, 5-я передача, здається 4-го...p? підвищує...ясно, що не має нічого спільного з 30cv, зароблені на 330d, щоб сказати. Але я можу сказати, що 10cv на 330d все відчуваєш набагато менше, ніж 10cv на атмосферне бензин.

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •