-
Карти в залежності від темп.зовнішній/тиск атм,
Привіт всім, хлопці, і від часу, який sbatto голови, де, але я не знаходжу ніякої допомоги...
Мій гольф 1.9 tdi 105л. с. (оригінал) ? жінка і доведіть, що ви виберіть всі ефекти свідчить і той факт, що іноді навіть дуже часто ? примхлива...із зміною температури навіть на кілька градусів змінює шуму/продуктивності/пара/стрільби і потужність до такої міри, скелі крутити коробки, коли їдеш...Майте на увазі, ті дні, що добре ? приємно їздити, тихо,плавно, тягне на будь-яких оборотах, навіть з невеликим газом...а потім в один день стає шумно, зморшкуватою в спини вгору, і майже мало тяги, і для того, щоб прийняти швидкість повинна розчавити дуже газ...
Сказав це, я вважаю, що є карти в файли, які розрізняються по потужності, зміни температури або атмосферного тиску...я спробував нареченому добре, всі карти, але з титаном, але все ж занадто багато неправильні значення по осях не роблять нічого зрозуміти і питаю у більш досвідчених або тих, хто може про це дізнатися, якщо мені, спрямованих на карти торкніться, щоб перейти turbo/ін'єкцій,/ завжди дорівнюють....
Я думав, принести всі карти тиску турбо в тому числі Ф. temp те ж значення, але я не знаю, чи правильно,....
всім заздалегідь дякую...
файл орі ? в архіві EDC16U34 168_840
03G906021PMedc16u34 орі golf.rar
http://www.professionalchiptuning.ne...a-vt125-4.html
-
в першу чергу перевірте датчики на машини, датчик temp , maf, map і т. д .. і правда, що є карти, які діють відповідно до temp, але якщо у вас є датчик, який від info помиляєтеся, ось що має ecu коригує інформацію неправильно. nn має сенс торкнутися карти, turbo, принаймні, а ви хочете йому мод.
-
велике спасибі за ваш рада jolidj... то maf я змінив трохи metre карта не показує ніяких ознак зносу, значення від vag в нормі ...я перевірив машину зверху до низу, починаючи від заводу депресії/ turbo / ін'єкцій, і т. д. і т. п..... у egr я виключена правильно карту з постійною вартістю від vag-95%..... Точно також, що з mod карта. що, взагалі кажучи, автомобіль йде в 1000 разів краще, ніж перо завжди перепади ...у дні тихо і тягне..в дні стає шорсткою і йде менше...
-
У мене теж така ж проблема, є карти в залежності від температури та атмосферного тиску, які ріжуть дизельного палива, і, відповідно, підвищення. Так що якщо не розблокувати то у тебе завжди є вихід-різному при зміні тиску й температури. Особливо, коли f? дуже жарко, відчуваю, що машина дуже пі? повільно. На жаль, це важко ? є damos cos? ви можете виявити ці обмеження і їх зміни, але з великою обережністю, чому? ? небезпечно гратися з цими змінними на автомобілі, де ви не втрутилися, навіть на механіці.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму