Спочатку Написав
Exelion1986
якщо я можу з радістю допомогти? не приймати за чисту монету те, що я кажу
я покладаюся на те, що я зрозумів, і, на мій (обмежений досвід), то може навіть sfuggirmi пару stupidate
тоді ми йдемо з замовлення адресу
добре egr
перший обмежувач ви збільшили все, cio? навіть трохи більше? 1000 обертів
особисто partirei від другого бж (1190), поступово, і тоді я б дав приріст у відсотках, а не фіксований (наприклад, 15-20%)
ах ця карта має вісь x перевернутий
аванси, які я ще не експериментувати, тому я не можу сказати точно
навіть у цьому є вісь x, перевернутий, насправді у вас збільшився на середніх-низьких iq
час вприскування вірні, в основі км, стан зносу двигуна в цілому, я б сказав, що зверху палить, p?
єдине, що, але ? особиста думка, я волію піти у відсотках, а не в кількості? нерухомі, можливо, даючи кроком у "піраміді", щоб мати більше? тільки там, де мені потрібно (не ? сказав, що це правильно, але я добре cos?)
я бачу один біт, який повинен бути, щоб тиск в магістралі rail, але в іншій дискусії чесно кажучи я не зрозумів, якщо ? тільки один або два (і це у випадку ? другий)
ще два обмежувача вони теж з віссю x перевернутий
то ж казав раніше, я б у відсотках, а не до 1250 оборотів з мінімальною gradualit?
в лямбда-я ніколи не торкайтеся щиро, навіть, чому? якщо торкнутися часу уприскування ебу не повинен помітити, що в реальності? набирає pi? дизель
однак у випадку approfondirei момент розрахунків, а не traslarle жорстоко вгору
інший біт rail правильно
обмежувач rail для тиску турбо, значення факту ? додаток до запиту тиск, але, можливо, я б дав дещо pi?
тиску в рампі, як збільшення максимального ми, для? проміжні значення параметра вам ніхто не забороняє рухатися далі (пам'ятайте, що у разі розгляду обмежувачі)
обмежувач тиску в рампі, щоб температура води, чому? ви змінили вісь, але не мапу?
обмежувач тиску в рампі, щоб температура дизельного палива ок
карти педаль чесно кажучи я не зовсім розумію, як доторкнутися до них, я думаю, що йде один р? також на смак, але з кроком я, здається, р? надмірно
обмежувач крутного моменту, щоб температура води, в тій же промові, частини обертах-й? високі, і в цьому випадку замість приросту, мені здається, мало
4 обмежувачі крутного моменту, як правило, промови, вони мають вісь x у напрямку право
відсутній обмежувач крутного моменту для температури дизельного палива (тільки після 4-обмежувачі, про які я тільки що говорив)
у 064C4A відсутній обмежувач мінімального iq (сша зум, чому? ? дуже низька)
наскільки я зрозумів, якщо підніміть рейку потрібно регулювати навіть це чому? йти працювати в районі, де кількість? мінімум ? нуль