-
Suzuki Vitara 1.6 8V Проблема мінімуму
Привіт, у мене проблема з цією старій машині; ? оснащений monoiniettore micuni і електроніки, mitsubitshi. проблема ? мінімальний жарко, що залишається занадто високим більш 1500-1800 обертів. холод-не проблема, і мінімум ? низьким і налаштувати. я повинен відзначити, що valvolina, що потрібно для збагачення на холодну, і не існує ? був замінений власник в "аварійний" циліндр з тефлоновим покриттям.(крім того, щоб прискорити трохи з температурою нижче нуля було добре). Я виконання процедури регулювання холостого ходу, як керівництво, але я не можу змусити його впасти нижче 1500 (більше так не можу відвернути гвинт) чистого тіла farlallato і змінюються всі труби, депресії. перевіряється також електромагнітний клапан холостого ходу. Код миготіння не виявляє помилки(не з'? інший діагноз, на цьому ecu). Я замінив всі електролітичні конденсатори ecu, чому? деякі були спалахнути, але без вирішення проблеми. Хто-небудь мав аналогічний досвід?
-
Якщо я правильно пам'ятаю ту valvolina, що ви говорите, так само, для збільшення оборотів холодного двигуна (bypass) arrichimento відбувається через витратомір, форсунки,по-моєму проблема ? саме в цій модифікації,спробуйте заткнути, так чи інакше, корпус дросельної заслінки, якщо не вимикається, це означає, що у вас прохід повітря десь.
-
Як говорив silven подивитися, що, звичайно, у вас apirazione повітря в теплий десь перевіряє, раніше лише поправкою, що menzionavi а потім на основі корпусу дроселя...
-
Якщо я правильно пам'ятаю, можна зменшити оберти двигуна, відкрутивши упору клапана дросельної заслінки.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму