Вибачте, краще, ніж велика точка, принаймні, не ? rimarchiata xD
Вибачте, краще, ніж велика точка, принаймні, не ? rimarchiata xD
я вже? gp так що я на місціахаха, так що сходи не потрібна... але ? правда, що біти 775 2?
Вау, я зробила це, я прибув у нижній частині сторінки 66....чорт забирай ваші!!!
Тоді я починаю з питання, бачив, що розробляє карту opel corsa 70 л. с. (спасибі всім вам за прикладені зусилля) мене c'? впав очей. Я починаю дивитися на ці 2 карти. У брейк-карти часу уприскування (драйвер ecm уприскування parzializzato) я значення IQ, які перетворюються дають мені максимум 45 мм3. Чому? ця різниця по-вашому?
Я думаю, що якщо я хочу, щоб надати більше? 45 ми повинні коригувати break вірно? Або я сказав дурницю?
Вибачте, ви ? скасовано рядок.....
Тоді я починаю з питання, бачив, що розробляє карту opel corsa 70 л. с. (спасибі всім вам за прикладені зусилля) мене c'? впав очей. Я починаю дивитися на ці 2 карти. У брейк-карти часу уприскування (драйвер ecm уприскування parzializzato) я значення IQ, які перетворюються дають мені максимум 65 мм3, в той час як брейк карту rail у нас до 45 мм3, Чому? ця різниця по-вашому?
Я думаю, що якщо я хочу, щоб надати більше? 45 ми повинні коригувати break вірно? Або я сказав дурницю?
карта часу уприскування, в реальності?, б калібрування форсунок
швидше за все форсунки оригінальні вистачило б до 65 мм3, а потім карту ? ми говоримо, повною, але якщо подивитися з діагнозом ви побачите, що спочатку автомобіль приходить близько 40 мм3
з цієї причини було б марно розширити і на інших картах більше 45 мм3
? правильно сказати, що для того щоб піти більше 45 мм3 треба налаштувати точки зупину, але не тільки карту rail, але всі ці залежно від iq, наприклад, аванси
там я дивлюся я теж, але, для того, щоб збільшити, треба знайти перетворення між моментом запиту за допомогою карти педаль і iq
що стосується тиску в рампі, як тільки у мене можливість, я повинен зробити деякі випробування навіть з діагнозом, чому? на гонці мене лампочка загоряється, коли в очі я б сказав, що я йду за 1450 бар
Для мене проблема, не ? так кількість? дизельного палива... проблема ? кількість? повітря, що хочете, щоб мотор...
Від того, що я бачу межі влади дістатися, пов'язані з турбіни в зібраному і скільки повітря може ввести в двигуні... в іншому випадку у нас буде тільки дим.
З kp35 навряд чи перевищує 100/105 л. с., з BV35 ви отримаєте близько 110/115... з GTB1446 (1.6 Mjet) ви отримуєте близько 140 к. с.... і з GTB1549 (2.0 Mjet) ви отримаєте близько 170 к. с....
Як витримує тиску turbo оригінал стоячи протягом запас міцності?
Якщо я правильно пам'ятаю, читаючи керівництво на мареллі я бачив цю карту перетворення. Просто я не можу йти до ПК, управління і скажу. Але ти встань бітів, які стоять на 775, принаймні, 850 (1500 бар)? Я все ще не можу завантажити карту, яку я підготував, чому? у гонці, яку я використовую в якості морської свинки ? друга.