Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 18 з 18

Обговорення: Suzuki Splash 1.3 DDIS

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    галочка читання всього і не tabbellare може бути їхні проблеми
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    галочка читання всього і не tabbellare може бути їхні проблеми
    Але те, галочка не стоїть тільки для програмування? У всякому разі, я пробував так і так, що в інший, і файл завжди має той же розмір, якщо я читаю з протоколом suzuki

Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Привіт, Машиніст, добре те, що ви робите з інструментом, автоматично не змінює нічого, півень, потім інший, що Suzuki Splash і Opel Agila з 2008 року, тобто ідентичні, виробляються обидва від Suzuki з невеликими відмінностями аксесуари і зовнішньої обробки, механіка та електроніка ідентичні.........
    Сьогодні вранці я прочитав в машину з протоколом Opel Agila 6f3, поставив нас годину і 15 приблизно? він violta файл ? від 2,50 Мб ком"? може, що бачили ? 75 К. с машина? І вирізати (як правило, тільки на 90 Л. і від 2,50 і ріжеться)
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Від матвія, ви працюєте на 75 к. с? продовжити зосередитися на цьому, показання k-line читає флеш і мікро разом, замість читання can, і в деяких випадках virtual read зчитує flash 2Mb......п'яті розмір файлу і зробити там? що ви хочете..........Повертаючись до suzuki splash ? тільки 75 к. с і тільки kline, то файл читав ? ок...........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    насправді програмне забезпечення півник вказує на читання/запис файлів, 448 kb
    очевидно, монтує 6jf і не 6f3, як я думав,
    не ? якщо у вас є діагноз?

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Від матвія, ви працюєте на 75 к. с? продовжити зосередитися на цьому, показання k-line читає флеш і мікро разом, замість читання can, і в деяких випадках virtual read зчитує flash 2Mb......п'яті розмір файлу і зробити там? що ви хочете..........Повертаючись до suzuki splash ? тільки 75 к. с і тільки kline, то файл читав ? ок...........
    Ви на машині ? 75 Резюме і справді, я читав, k-line. У будь-якому випадку, після вашої поради, я розрізав файл на 2 Мб, і справді зараз складається, і все. Тоді я просто riconcatenarlo і писати завжди в k-line і повинно йти, вірно?

Citazione Спочатку Написав Exelion1986 Visualizza Messaggio
    насправді програмне забезпечення півник вказує на читання/запис файлів, 448 kb
    очевидно, монтує 6jf і не 6f3, як я думав,
    не ? якщо у вас є діагноз?
    Може бути, ви хотіли написати навпаки? Монтує 6f3 anzik? один 6jf!! У будь-якому випадку ви, як діагноз я texa і autocom!
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Добре від Матвія, виконайте дії, записи з класичній техніці безпеки, пк, блок живлення, батарея, блок живлення, booster або одна батарея з кабелями, краще запобігти, ніж лікувати.............

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Ідеально, дякую за поради.
    Від матвія

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав Машиніст Visualizza Messaggio
    Привіт всім. Сьогодні я прочитав, Suzuki Splash 1.3 DDIS 16V 75Cv, з galletto V53.

Файл ori результаті ? це: http://www.professionalchiptuning.ne...ash=#post89308

Можливо, що як тільки 448 Kb " і " Titanium " мені не розпізнає?

Я ? виникла підозра, що це тільки для читання частково. Навіть якщо це й так? б зробити повне читання змушений читати по bdm?
    я читав swift ddis в послідовний (я думаю змін мало), поклавши на v "flash" і "весь" у програмі півня

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •