Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 26

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128

Kess V2...і що тепер нам робити?

Я взяв Kess V2 клон, і, як очікувалося ? у розпорядженні багатий кількості? проводи і кабелі, кабелі і інтерфейси. Існує довідник про те, як їх використовувати? ..чому? я не знаю точно, куди покласти руки!
    Спасибі!
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Тим часом починається розрядитися в help на офіційному сайті alientech, і ви побачите, кожен компонент, що потрібно! однак, з фотографій, у вас є все, що вам потрібно...
    У картини ? інструмент для скидання з писання kess
    Тоді у вас є інструмент, щоб читати в boot для підключення до kess
    Блок живлення 12 вольт
    Кабель для читання в k-line або лінія can
    Встановіть програму і зробіть, як я сказав вам...якщо ви хочете завантажити в help, ви повинні мати чистий комп'ютер cio? без kess встановлені, то встановіть програмне забезпечення з сайту alien ви завантажуєте в help ви їх зберігаєте видаліть програмне забезпечення та встановіть те, що ви купили і скопіюйте всі в папці help C

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Встановив sw оригінал, створив папку 'Help' 4 файлу, потім я скачав іншу папку 'Help' 280 Мб і кілька файлів, які містять різні інструкції. Питання, ці файли help відображаються при виборі автомобіля? (Тепер я не обладнання під рукою і я не можу спробувати).

Посилання, скажіть мені, якщо я на правильному шляху:
    У Kess ? коробка-й? здорово, що підключити з одного боку до комп'ютера, а з іншого-в один з цих 3 дроти: один ? кабель OBD з виходу лінії-k (для використання спільно з кабелем синій), решта 2 дроти це ті, внизу, але в яких випадках слід використовувати (особливо в правому нижньому кутку перемикач)?
    В картини, (це я дізнався c'? писав вище ), я підключити його з одного боку пк, а з іншого-кабелем і сірий ..гребінь підключити (припаяти?) у друкованих kess?
    Інструмент для читання в boot підключати до kess ? коробка-й? маленький (внизу зліва), до якого приєднується кабель живлення і кабель з клеми (вгорі зліва)? З допомогою цього модуля я можу boot і tricore?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    При завантаженні файлу довідки ви знайдете всю інформацію, що ви хочете чому? я поставив 15 питань Setup-3-Kessv2-J-Link Connected computer.jpg

При завантаженні файлів help раз, ви знайдете зображення, а іноді-ні, мені пощастило їх знайти, але у kess слід крок за кроком, і ? одне задоволення використовувати

інструмент boot ? те, що слід підключити до kess ( до якого приєднується роз'єм 12 браво)

для картини, я поставив картину

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    тільки 15..? але у мене ще багато інших!
    Спасибі 1000 для info

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Питання життєво...модуль для читання в boot, і на яку напругу йде на харчування? В комплект не з'? блок живлення, але тільки кабель.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Ardea
    Повідомлення
    91
    Бачив, що є ми, є питання, навіть я.....
    синій провід, який знаходиться на кабелі OBD при v? використовував і як і чому?????
    Дякую!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Citazione Спочатку Написав MarcoDJ Visualizza Messaggio
    Бачив, що є ми, є питання, навіть я.....
    синій провід, який знаходиться на кабелі OBD при v? використовував і як і чому?????
    Дякую!!!!!
    То йде, вставлений в гніздо, який виходить з-кабель OBD і під'єднується безпосередньо на провід K-line, що йде від ecu, тільки в деяких випадках, коли ви не можете прочитати через OBD.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Ardea
    Повідомлення
    91
    Дякую!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    80
    здрастуйте, у випадку, якщо потрібно перепрограмувати kessv2, баланс кабелем, там атака j-link... і що тоді? який я відкриваю двох значків sw j-link?
    відповідь дякую

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •