тоді, якщо видалити MAF (датчик витрати повітря), ебу зчитує повітря відповідно з MAP (датчик тиску повітря) і робить перетворення мені як і раніше неясні, що дозволяє ricavarsi кількість повітря, насправді, якщо потягніть maf вам буде відмови але ходить все одно, я не можу бачити, але що стосується обмежувачі iq, та згідно з умовами транспортного засобу, тобто, якщо стоїть 8192, то TH2O від 40 до 105C? якщо я не помиляюся, дозволяє все, дизель, тобто в оптимальних умовах, є 3 пастки першого і F температури води в секунду, і то, тільки згадується, що і а в функції температури води на 3? і баланс дизельного насоса, що я не зрозумів ще, але якщо не кривий обмежує, проблема, на жаль, не я до сих пір не вирішена, з MAF від'єднання машини краще і не курить, починає палити на 3750, дякую за привітання, люблю і присвячую багато часу на ці дослідження, тому що мені дуже подобається увійти в оптичний ECU-BASED, практично в декількох стаю одним ECU....ehehehe, коли я погано себе почуваю, напад діагноз і бачу, як DTC....жарт спасибі