Результати 1-4 з 4

Обговорення: fiat ducato 3.0 jtd заслінки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

fiat ducato 3.0 jtd заслінки

У мене проблема з ducato 3.0 прибув в майстерні сигнальна лампа двигуна горить, я зробив діагностику і діагноз я знайшов такі помилки, один p0402 egr p0638 заслінки.
    Я замінений електромагнітний клапан команду egr дросельної заслінки на впускному колекторі, що вони пропускають кілька.
    Проблема виникає вже від замовлення дросельних заслінок двері двох типів, один алюмінієвий ( як у мене), а пластикові , кажуть, що fiat, що c'? зміни і мені прислали той пластиковий з кабель мод.
    Встановив все кладу в рух, і я спробую . через деякий час лампа двигуна горить, в майстерні діагностика і ще помилка p0638 клапана.
    я зробив діагностику активних і клапан працює, перевірив вилку і ? все ок, щось дивне ? в тому, що іноді ця помилка також горить мені від permanento або з перервами і в деталях мені каже обрив в ланцюзі.
    Те, що я помітив ? що в роз'єм (проводки машини), є 4 дроти на гніздо, а на провід mod, який йде на клапан 3.
    Вам ? коли-небудь щось подібне?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Я відправив файл орі тут: http://www.professionalchiptuning.ne...o-vt192-3.html
    C'? що ніхто не може дати мені руки, відключіть такі dtc p0638 і p0402 ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Повідомлення
    115
    Ви не можете просто відключити dtc, чому? кошти з l помилка p0638 йде в recovery, якщо ви тільки dtc off.
    Тим не менш, існують рішення, щоб вимкнути цю клапана, але я думаю, що ніхто тобі подарунки.
    Я думаю, що вам краще звернутися безпосередньо у файли форуму та почути безпосередньо їх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Я вже? відключений egr, отже, gi? не працює, але тільки при виключенні, що для мене не ? проблема.
    Половину його я намагаюся, і, здається, добре , я тільки хотів очистити dtc, щоб не мати проблем з цим, код от і все.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •