Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 79

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Але дайте мені зрозуміти, всім серцем я хочу допомогти, бачили, що ті, хто отримав допомогу, не говорять, але ми-все було з каменю? ми говоримо про видалити.....видалити 2 файла з папки, програми, просто виберіть їх і видаліть...........Робіть мене зрозуміти, якщо ви в ці ****lli з пк, як ви збираєтесь рухатися далі?
    я розумію пк, і ще як!...Можливо, я погано пояснив..***** unque sw ? у combofix....тому тонкого очищення... ;-D

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Але дайте мені зрозуміти, всім серцем я хочу допомогти, бачили, що ті, хто отримав допомогу, не говорять, але ми-все було з каменю? ми говоримо про видалити.....видалити 2 файла з папки, програми, просто виберіть їх і видаліть...........Робіть мене зрозуміти, якщо ви в ці ****lli з пк, як ви збираєтесь рухатися далі?
    пристрасть двигуни ;-)
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    пристрасть двигуни ;-)
    Спасибі Ugoboss

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    я f? задоволення , це займе 5 хвилин, щоб встановити sw інструмент, а потім дізнаєшся, добре видно, що ви фахівець пк lpk.dll нотатки відображаються також у файл rar.........Я раджу, перш ніж знищити його добре sw і після передати його на комп'ютері, який має працювати, в іншому випадку залишається тільки відформатувати...........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    я f? задоволення , це займе 5 хвилин, щоб встановити sw інструмент, а потім дізнаєшся, добре видно, що ви фахівець пк lpk.dll нотатки відображаються також у файл rar.........Я раджу, перш ніж знищити його добре sw і після передати його на комп'ютері, який має працювати, в іншому випадку залишається тільки відформатувати...........
    ок...зараз стоку папку півня і нової бібліотеки dll, які ви відправили на pc....що тоді??

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав Чотири Visualizza Messaggio
    ок...зараз стоку папку півня і нової бібліотеки dll, які ви відправили на pc....що тоді??
    і тоді bastva читати далі: встановіть драйвери tool з папки sw виключіть wi.бо і lpk і тіті з rar 2 файли, які я пройшов і їх розташування в папці sw, презентацій sw і вам видає id, то напишіть на txt і місць

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    і тоді bastva читати далі: встановіть драйвери tool з папки sw виключіть wi.бо і lpk і тіті з rar 2 файли, які я пройшов і їх розташування в папці sw, презентацій sw і вам видає id, то напишіть на txt і місць
    факт...я не можу встановити драйвер для цього пристрою. Hw при підключенні включається, чому? я чую клацання, але не йде

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    при запуску sw просить мене встановити ftd2xx.dll

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    якщо ви читали всі обговорення, то пк повинен бути чистим, якщо ти ще tool, драйвери повинні спочатку видалити їх близько 20, враховуючи, що у вас є моя **** і скайп ще не встановив teamviewer тебе, я зможу це виправити, я, переконайтеся, що ваш комп'ютер ? в порядку, що dll потрібно покласти в папку sw інструмент потрібно видалити з папки і видалити контроль облікових записів в win 7

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    привіт пристрасть двигуни також я хотів би встановити v53 на win7, слідуючи обговорення я прийшов до мого id hw
    що ? наступний код: 0058-2515-4B73-AC92-67A8-3919-281A-816F
    якщо ви люб'язно могли б ви дати мені рішення ?
    дякую, андрій

Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •