Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31 35 35

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    I limiter iq в мм3, а лямбда і в мг і йдуть перетворені в мм3....але якщо обмеження обмежувача iq nn потрібно перерахувати nnt я думаю
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    I limiter iq в мм3, а лямбда і в мг і йдуть перетворені в мм3....але якщо обмеження обмежувача iq nn потрібно перерахувати nnt я думаю
    дивіться у мене майнула тільки сьогодні мапу повідомлено, що я ? коштувала я не знаю, скільки годин на excel і зробив журнал швидко і, щоб побачити 80 мм3 довелося вийти на 0.9 з лямбда? нарешті, я бачив, і не курить

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Подивитися маса повітря, я на gt 80mm3 їх inietto спокійно з лямбда-1...мене aspire 1200 мг повітря

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Подивитися маса повітря, я на gt 80mm3 їх inietto спокійно з лямбда-1...мене aspire 1200 мг повітря
    Так що, якщо я aspire-й? 1050 мг, я йду до адаптації також вісь лямбда. Повідомляю екю 1200 наприклад, cos? чи можу я зберегти лямбда-пі? висока 1200/(80x0.85)/14.5 = 1.21 правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    По мені, то краще не оновлювати, bp, тому що в будь-якому випадку все, що кондиціонер використовується тільки в ділянці....потім ви можете зробити так само, і, звичайно, ви маріонетки дозволити лямбда-більш високий, що то і з приводу повітря більше, але спочатку в журнал і подивитися, скільки повітря приблизно таке ж, 140 л. с., але я, здається, що він турбо трохи менше, в 150cv

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •