Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19

Обговорення: Кодування ECU

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    ? навіть навпаки, не ? приємно, що всі вони мають замок ключ
    для того, щоб увійти, коли вони хочуть, ще у вас ? безпека в pi? чому? якщо збитися
    ключ знаю, хто йти
    вибачте, але я не думаю, професійний ne серйозно. Клієнт мені заплатив за роботу, а ? правильно, що дивіться, що я зрадив, так ? один компетентний не просить, йому, звичайно, мапу якщо ? мало одного компетентного не пояснити? біта є? що ? за драйвер? в чому? проблема? що пу? rivendersi карту комусь іншому? і що з цього? ми зробили все ні?

і потім, я повторюю, я заплатив вам. Якщо ти йому б зробили безкоштовно ви праві на 100%, але якщо він платить, немає.

Я думаю, cos

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    108
    Я вважаю, справедливо те, що говорить паскуале. Не має сенсу вам блокують карту, заплатили, і часто навіть мало. На жаль, пу? трапитися, що вам вони лайно і pi? зрозумів, що ви розривали відносини з mapper. Клієнт що повинен робити в цьому випадку? На жаль, для мене все що є? ? сталося, і, на щастя, файл не був захищений, і я міг читати карту і замінити його одразу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    є дві сторони, щоб розглянути....... пу? бути за/проти

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    6
    Від клієнта pretenderei абсолютно, що картка залишилася вільною, машина ? моєю власністю?, вашої роботи плачу, але на мої умови, ми сумуємо за тобою.
    А якщо робите що-небудь подібне без попередження клієнта (у письмовому вигляді) ви віщує, навіть злочин......

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    108
    Проблема ? що пу? трапитися воно може бути зроблено без відома клієнта.. на Щастя, більшість цього не робить, наскільки я знаю.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54
    у кінцевому рахунку марна в будь-якому випадку. ви можете тільки блокувати читання з бд, але від bdm або jtag немає! Тому, якщо хтось хоче читати карту, що ти це пу? робити в будь-якому випадку, якщо відрізки трас і "пироги", як, які мені не подобаються взагалі. Тоді теоретично, якщо клієнт вимагає цього ти повинен fornigli орі і мод у будь-якому випадку.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    26
    Winols блокує читання з БД, але тим не менше ? можете прочитати, завжди BDM або boot ( якщо це можливо )

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    Добрий День всім...

Яка функція повинна бути використана для блокування з WinOLS читання з БД..???

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    26
    на chk c'? функція блокування...
    Але тільки в останніх версіях

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді