Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83

блок живлення ktag ? одно bdm 100?

Привіт, я accquistato в ktag, всередині? не вистачає живлення.
    Чи знаєте ви ? збігається bdm 100? дивитися фотографії ? одно і як вихід 2A.
    Я новачок, знаєте ? завжди необхідно використовувати адаптер для читання-запису?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    Якщо в запису в ktag втрати живлення, і зависає, я можу врятувати її, переписавши резервного копіювання?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    привіт,ви в резюме,але ви повинні використовувати блок живлення!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    у вас були проблеми з almentatore в комплекті? я чув, що в деяких місцях, що було б краще, джерела живлення з принаймні 3 виходи, і, що один комплект на деякі блоки керування не працює добре. До речі, деякі кажуть, що ? краще взяти stablilizzato і 0,5 ампер вихід достатньо для всіх блоків управління. Мені потрібен третій ваша думка, а не s? де вам буде наданий перекладач один, і це добре.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    3а і перейти безпечно

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54
    0.5 A shoestring!! як сказав Frantik3 перейти з 3-ГО і ви спокійною!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    також я думав про те ж, мало 0,5, але для стабілізувалася мають намір супер*****laconloscappellamentoadestra правильно? Я думаю, що буде добре, а телефони просто так від 3 ампер макс вихідний право +-1%?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54
    Be ті телефони, 3А не надходять навіть з біноклем... Якщо ви бажаєте відчувати себе в безпеці, отримати 12V стабілізований 3-4-ГО, коштує близько 50euro, навіть менше. А якщо у вас бюджет отримати регульований, який повертається завжди корисно. Стабілізований означає, що, якщо потрібно забезпечити 12V не викидає 8 або 15 12. Моя порада ? не економте ніколи на харчування, то кожен робить, як вважає.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    У вас є старий комп'ютер стаціонарний викинув десь?! У імпульсний джерело живлення усередині пк-це дуже добре для такого роду програм, виходи абсолютно стабільним, і досить багато струму. Не менш 10А!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    покладіть зовнішнього джерела живлення добре стабілізувалася,ті, що в комплекті я завершувалися всі edc17, що, на щастя, відроджуються легко...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •