я зараз кажу, фігня...
якщо я не помиляюся... 70% турбіна ? все відкрито, то тиск повинен піднятися... я розумію, що ви робите протилежне..
якщо не солі треба збільшувати, а не зменшувати...
я зараз кажу, фігня...
якщо я не помиляюся... 70% турбіна ? все відкрито, то тиск повинен піднятися... я розумію, що ви робите протилежне..
якщо не солі треба збільшувати, а не зменшувати...
Відсоток закриття... в будь-якому разі проблема вирішена, l приводу, що мені було не дуже добре, я поставив те, що 22 і йде moltonmeglio, завантажує 2 бар до 2200 оборотів в 4 і 5* руху , все ще не ? готова , але мені що, мабуть, дуже збільшену карту геометрії в швидкий перехідний, зробити її готовою до тиску швидко педалі
pi? закрити геометрії-й? тиск зростає, а потім з 70% caricher? pi? 30%
потім я зрозумів, добре...![]()
Riesumo це обговорення, щоб пролити світло невелика проблема, що я повинен ще уточнити\рішення.
Вчора, після тисячі км, без dpf, з swich off, Magicamnete мене з'являється контрольна лампа тиску масла блимає і з'являється повідомлення на дисплеї " замінити масло в двигуні" (fiat bravo edc16c39)
У мене не було ще часу, щоб прояснити ситуацію, між тим, я хотів би знати, якщо хтось із вас ? успіх.
Очевидно, з swich off всі налаштування в dpf , серед яких "деградації масла", просто не відображаються в діагностичний, але ecu тримає їх до уваги. Ми побачимо, якщо я можу підтвердити це моя теорія
Ви насправді я кожен купон також роблю заміни масла і у мене ніколи не було проблем
Потужність і нічого без контролю
Проблема ? що робите swich off ви не можете більше? робити цю операцію, тому що в діагнозі не перебуваєте пункт "заміна олії"
Вибачте, але я можу підтвердити протилежне. Робимо swich off, на сторінці налаштування запису, що відносяться до dpf зникають відразу. Потім голос "заміна масла в двигуні" scomapre також... Пробуємо запустити регулювання чином "примусове" мені каже: "функція не підтримується ебу"
УВАГА! Я КАЖУ НЕ ПРО ПРОСТИЙ DPF OFF факт, програмне забезпечення якого раз або ecusafe, але swich off ручної роботи.
У будь-якому випадку, ecu, навіть якщо не враховувати деградацію масла, викликану бетону не більше? активні, значення 30000km. Тому як тільки встане, 30 000 км з моменту останньої заміни масла тому включити індикатор у будь-якому випадку