Привіт, я бачив карту, не ? погано, але мені вниз ? дуже оригінальний. Ви хочете, щоб відправити мені свій **** що я не можу написати вам в приват?
Привіт, я бачив карту, не ? погано, але мені вниз ? дуже оригінальний. Ви хочете, щоб відправити мені свій **** що я не можу написати вам в приват?
Потужність і нічого без контролю
Дякую тобі, знову дуже добрий
Джек, якщо ви там наберіть одним ударом. ...
з тривалістю кутовий, потрібно просто конвертувати час в житті кутових і ви знаєте, скільки триває ін'єкції angolarmente кажучи, вирахувати заздалегідь, а ви знаєте, скільки введіть до ВМТ і після ВМТ
Як перетворити час в житті кутових? Роблю, що розрахунок? Можеш зробити приклад? Спасибі!
Дивіться, якщо читати добре у форумі, і було сказано сотні разів...а в soldoni візьми оборотів в хвилину і помножити на 0.000006 наприклад 4000?0,000006=0,024 потім отримати термін в сша, що вам потрібно, наприклад, 80 мм3 з rail-орі їх введіть в 968 і помножити на 0,024 = 23,23 градусів термін служби кутовий....зараз, якщо тут від 22 градусів заздалегідь вам 22 градусів до вмт і 1.23 після вмт...я поясню? ?
хтось пояснює мені 10 карт контролер PID, і якщо доторкнутися до них покращує поведінку