Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143

Півень v54 проблем, після перезавантаження КОМП'ЮТЕРА (файл пошкоджений)

Наприклад, по темі я купив півня, v54, і встановлюється без проблем як на ПК з xp, так і на PC, seven,
    Єдиний недолік, що я ? що кожен раз, перезавантаження КОМП'ЮТЕРА, натиснувши на іконку відкриття програми я від пошкоджених файлів, так що я повинен видалити і перевстановити, і все працює нормально до наступного перезавантаження.
    Хотілося б знати, якщо хтось вже був? успіхом, і він знайшов рішення.
    Заздалегідь спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Спробуйте запустити засіб видалення відшкодувати Windows... Я вирішив подібну проблему

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    мені здається, пам'ятати, що версія 54 для вирішення цієї проблеми потрібно встановити його в 2 рази, до установки півник edited v1.0, то півник win7, то ще setup півник edited v1.0, а потім, щоб відкрити програмне забезпечення, ви повинні використовувати значок, який створює на робочому столі, що називається win7, (якщо не помиляюся) все, що ви коли цей тип файлу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав fuorigiri12000 Visualizza Messaggio
    Наприклад, по темі я купив півня, v54, і встановлюється без проблем як на ПК з xp, так і на PC, seven,
    Єдиний недолік, що я ? що кожен раз, перезавантаження КОМП'ЮТЕРА, натиснувши на іконку відкриття програми я від пошкоджених файлів, так що я повинен видалити і перевстановити, і все працює нормально до наступного перезавантаження.
    Хотілося б знати, якщо хтось вже був? успіхом, і він знайшов рішення.
    Заздалегідь спасибі.
    Привіт, видалити антивірус, у тому числі серії windows

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    ви повинні відкрити за винятком вірусів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    137
    Щоб обійти цю проблему або робіт без вірусів, що не рекомендується, або створення правил all antivirus таким чином, що ви не перемістіть файли з папки fgtech в карантин.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Привіт, хлопці у мене точно така ж проблема з моїм galletto v54 і Win7...десь день, що для того, щоб використовувати його, я повинен зробити установку файлу edition 1.0 для того, щоб потім працювати нормально до наступного перезавантаження...зі мною це вже траплялося в минулому, і мені довелося форматувати комп'ютер, але враховуючи, що зараз в битком набитий програми і різні файли, мені було цікаво, якщо я міг би вирішити якийсь самий простий і швидкий спосіб. Необхідно зазначити, що я не зробив інші встановлення іншого програмного забезпечення, в цей період.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    спробуйте видалити антивірус і подивитися, що відбувається.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    У мене немає антивірусу на ПК, враховуючи, що блокувати різного програмного забезпечення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    перевірте краще.. windows антивірус має вбудовані (інтегровані) і вони називаються:
    smartscreen і захисник
    З обмеженими фізичними можливостями при завантаженні системи, і ви побачите, що буде краще!
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •