ви перевірили, якщо навіть номер шасі ? на місці.
уго ---- президент A.E.P.
Я пробував міняти датчик тиску в рампі, що' я був ескорт, але помилки і поведінка, і дорівнює...
Зараз я повинен бачити, з регулятором насоса, тому що я зрозумів, що " тиск в магістралі високого тиску і занадто висока і залишаючи відкритим один гвинт на флейті, з якої виходив олії, до тих пір поки controlavo ignietori ви abbasava тиск в магістралі rail і машина працювала набагато краще, майже як dovrebe.
Sara' регулятор тиску, як сказали вище, від blackwolf76 і rego88, все говорить мені: "так, зараз ми бачимо...
Поверніть все золото і подивитися, що f?..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Переконайтеся, походження металу рими програти новий контролер, і якщо ? насос може розірвати інжекторів
цій машині має свій обмежувач швидкості? у карті і не в eeprom2 я не хотів би, що ви змінили щось і пішов, і змінити щось у eeprom2, і зараз вам не повернутися більше? в ****
краще всього на ці автомобілі, і зробити її bdm, як говорив в попередніх постах, rego88
!!!
Хм... На trafic таким чином, я відключив обмежувач на 100км, що і в e2p і все пройшло ок.
Vivaro 1bit Немає Limiter.jpg
Я знаю, що' вище, ви не бачите fotto, ось промелькнутый...