Так,працює,але управлятися не завадить
Так,працює,але управлятися не завадить
ок, спасибі, проблема можливого на 1000% знаю, і знаю, як мені це виправити ? вже натрапив на brera. Моє запитання, яке я не розумію.
i dtc таблиці помилок, вірно?
ecusafe видалити завжди у процедурах Defap або ? помилка, що кожен робить так?
Якщо видалити будь-яку помилку машина жанрів, наприклад, відключаю датчик витрати повітря тіла не seganler? правильно? тому? я міг би мати машину, яка йде в recovery без шпигун або повідомлення про помилку реєструється?
видалити їх, ЗАВЖДИ, більшість людей каже, що видалити всю таблицю DTC, але, по мені, видалити тільки частина про FAP, чому? я бачив автомобілі defappate з ecusafe з помилки egr мережі can, і якщо б вона була видалена вся таблиця цих dtc не повинні були з'явитися
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
спасибі, пояснення магів. Насправді зараз пам'ятаю, що на машині я трапилося, що я помилка системи рециркуляції ог після проходження файлів з ecusafe. Було щось, що я забув тому? де працює ecusafe робить свою роботу добре.
Якщо всі шість практичних фактів, щоб допомогти з форумом?) шкоди..
Привіт...
але існує системи, щоб видалити його повністю? cio? так само, як, якщо машини не було ніколи?
ви повинні отримати файл орі 159 турецької.....і тоді, можливо, "копіювати", звичайно, їх не поважають " немає правил![]()
на скільки знаю я, чим для експорту, що без fap, також depotenziate в 130cv або gi? ..
велике спасибі за ці поради, мені здається, розуміти, що edc16 c39 ecusafe все обробляє все добре...або не робить хорошу роботу?
не на все працює добре, насправді на багато видалити майже всі dtc.