Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20

Обговорення: Ecusafe на 159 1.9jtdm

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Таранто
    Et
    47
    Повідомлення
    67
    Так,працює,але управлятися не завадить

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    ок, спасибі, проблема можливого на 1000% знаю, і знаю, як мені це виправити ? вже натрапив на brera. Моє запитання, яке я не розумію.
    i dtc таблиці помилок, вірно?
    ecusafe видалити завжди у процедурах Defap або ? помилка, що кожен робить так?
    Якщо видалити будь-яку помилку машина жанрів, наприклад, відключаю датчик витрати повітря тіла не seganler? правильно? тому? я міг би мати машину, яка йде в recovery без шпигун або повідомлення про помилку реєструється?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    видалити їх, ЗАВЖДИ, більшість людей каже, що видалити всю таблицю DTC, але, по мені, видалити тільки частина про FAP, чому? я бачив автомобілі defappate з ecusafe з помилки egr мережі can, і якщо б вона була видалена вся таблиця цих dtc не повинні були з'явитися
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    спасибі, пояснення магів. Насправді зараз пам'ятаю, що на машині я трапилося, що я помилка системи рециркуляції ог після проходження файлів з ecusafe. Було щось, що я забув тому? де працює ecusafe робить свою роботу добре.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    Якщо всі шість практичних фактів, щоб допомогти з форумом?) шкоди..
    Привіт...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    але існує системи, щоб видалити його повністю? cio? так само, як, якщо машини не було ніколи?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    ви повинні отримати файл орі 159 турецької.....і тоді, можливо, "копіювати", звичайно, їх не поважають " немає правил

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    21
    на скільки знаю я, чим для експорту, що без fap, також depotenziate в 130cv або gi? ..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    137
    велике спасибі за ці поради, мені здається, розуміти, що edc16 c39 ecusafe все обробляє все добре...або не робить хорошу роботу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    не на все працює добре, насправді на багато видалити майже всі dtc.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •