-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
я вже була ця проблема ? насос rail або коробки передач або зробіть правку, має проблеми плунжерів, і на низьких оборотах не в змозі підтримувати тиск
-
? типова проблема цих авто.
-
explode82 дайте мені знати, якщо revisiono насос nn, він повинен робити це більш правильно...... чи знайшли комплект редакція недавнього завтра ввечері я намагаюся, і сподіваюся, добре
-
безумовно, egr ? був відключений від карту перевірити датчик тиску може бути бруду від парів масла
-
хлопці, або зауважив, що якщо я тримаю 3000 оборотів з педаллю крилата машина прискорення до 5300 оборотів і riscendea 3000 і, починаючи з 5000, але педаль я тримаю senpre в тому ж центрі міста, тобто на 20%
-
хлопці, або перероблено насос і замінив датчик тиску, але не змінилося нічого..................але може бути проблема в карті........
-
Поштову картку, що, можливо, ви зробили кілька помилок, коли у вас крім egr
-
хлопці, або проблема вирішена, було картку або покласти назад в ту орі і nn робить більше
-
безумовно, ви неправильно qlcosa в модифікації с, що програми у вас змінено
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
не ? проблема в карті,не робить ці помилки з карткою, що я можу сказати ? що з картою проблеми, або підкреслити, або виходять з, так що тепер ви розібралися, але тут, в якийсь місяць ви ripresentera, я скажу вам, чому? на 1.3 mjt я зробив досвід
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму