Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    рим
    Повідомлення
    5

Блок для запису bmw e87 120d 163cv edc16c35

Привіт всім я ділюся своїм, стався кілька днів тому на цій машині, на щастя, закінчилася добре, може бути, раптом стане в нагоді тим, хто inbatta в цій auta.
    Тоді, кілька днів тому я привести автомобіль в питання, щоб egr off і кроком, я роблю відразу кілька вимірів, півень, v54, і до чу? все добре, я міняю файл і намагаюся записати її в бд, щоб скоротити час, до речі, з приєднаним зарядним пристроєм, і напруга ок, 10 с, після близько мене з'являється напис please await з панелі завантаження, що для? не partir? ніколи і через 30 сек виходить помилка запис заблоковано. Я намагаюся переписати орі, але нічого, навіть без id ecu. Я намагаюся повернути, але нічого. Sudavo холодно!! Я вирішив тоді зняти ecu і спробувати повернути її в bdm. Екю ви ? відразу читати в школі, і мені вдалося відновити flasch з орі, раніше читав у бд. І автомобіль ? знову матч. Я настійно рекомендую зробити це прямо в bdm :-) :-) ;-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    112
    я з v-54 у мене не було проблем на відпочинь тип ебу xo qndo ? у перший раз я волію читати з bdm, а потім з v54

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я знаю, що ? вже трапилося з іншими, на деякі числа sw, що, коли ви йдете писати tool пере, але коли потрібно написати, зависає, виконуйте завжди в bdm, принаймні, для прочитання, так ви на місці.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    якщо ми говоримо про closi так,але якщо ми говоримо про сервіс-орі,я ніколи не мав цих проблем. ці речі капітана, коли hw не ? хороша якість виготовлення
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    одній мені ? відбулося, ніж зробити в бд з півень v54 і я ? посадив, як тобі... краще йти прямо bdm на BMW.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав explode82 Visualizza Messaggio
    якщо ми говоримо про closi так,але якщо ми говоримо про сервіс-орі,я ніколи не мав цих проблем. ці речі капітана, коли hw не ? хороша якість виготовлення
    друзів у bmw мені підтвердили, що деякі з них не в змозі навіть їх riprogrammarle з офіційних оновлень, але змушені замінити ecu.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Повідомлення
    115
    Я з kess v2 edc16c35 у мене зроблено безліч. Я думаю, що проблема запису залежить якщо ви використовуєте прилади та інструменти оригінал або клон.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    рим
    Повідомлення
    5
    Citazione Спочатку Написав Mikigor Visualizza Messaggio
    Я з kess v2 edc16c35 у мене зроблено безліч. Я думаю, що проблема запису залежить якщо ви використовуєте прилади та інструменти оригінал або клон.
    А я не думаю, що вона залежить від обладнання, клон або орі, і тому, що я читав від інших користувачів, які посадили ці автомобілі оригінальні засоби, і я підтверджую тезу UGOBOSS так як з окремих послідовних edc16 c35, що встановлюються на автомобілі bmw мають проблеми. Краще не ризикувати і зробити їх безпосередньо в bdm навіть, чому? я читав екю блокуються навіть на читання.
    P. s. мій інструмент ? правда, що клон, але ви assucuro, що автомобіль має зчитуються і записуються дуже багато, бд без проблем. ;-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Повідомлення
    115
    Навіть блокування ecu, читання������ всі пу? статися, але, як я бачу з інструментом орі ти пі? тихий
    І, перш за все, ви можете розраховувати на сервісне обслуговування в спину в разі проблем

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    я ? відбувалося подібне з 530d, ознайомитися з mpps. У момент написання ? блокується і автомобіль не заводився.
    Я взяв всі намагаєтеся перезаписати вихідний файл у режимі? slow recovery

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •