Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 35
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    візьмемо, наприклад,
    читаю в карті обмежувач значення максимального крутного моменту = 370 нм при 2000 об/хв
    я йду сула карта, пара - дизель і 2000 оборотів і 370 нм я вважаю, приблизно 74 мм3 (интерполируя між 350-68,7 і 400-83,9)
    я 74 mm3 x 0,9 = 66,6 мг
    я йду на карту дизельного палива - повітря і 2000 об/хв і 74 мм3 я вважаю повітря 1000 мг
    я ділю 1000 / 66,6 я вважаю, afr= 15,01
    я намагався робити обчислення, слідуючи вашій методі... мапу крутного моменту дизель, я знайшов (нм to iq), але я не розумію, яка карту дизель-повітря... дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    велика пояснення sergiot

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    карту prex????? що?????
    існує карта afr, але ? тільки обмежувач, те, що було карту диму.
    Говорив тобі карту prex turbo...cio?, c'? обмежувач на цій карті, яка називається (повітря залежно від палива дизельного)? те, що equilibria такі відносини.
    Що стосується AFR я хотів би запитати, якщо ви могли б бути більш? точно на картах, до яких відносяться, може бути, ставлячи файл studio.
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав Чотири Visualizza Messaggio
    Говорив тобі карту prex turbo...cio?, c'? обмежувач на цій карті, яка називається (повітря залежно від палива дизельного)? те, що equilibria такі відносини.
    Що стосується AFR я хотів би запитати, якщо ви могли б бути більш? точно на картах, до яких відносяться, може бути, ставлячи файл studio.
    Дякую

я відправив файл, як навмисне, я бачу, що цікавить більше людей, що від хлопців ми робимо гарний протектор з красивою пояснення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    І карту лямбда, що обмежує максимальне значення afr. ....дизельний двигун, якщо він працює худий або надлишок повітря і не ingrassabile....я поясню карту лямбда-обмежує максимальну дизель дозволи для цієї операції? повітря....наприклад, maf закон 800mg повітря кидаю чер газ і якщо встановлений лямбда-1 буде 800:14.5:55mg дизельного палива максимальні дозволу, які від 60 і те, мм3....але це, коли ви кидаєте чер газ...jel роботи "parzializzato" двигун aspirera в будь-якому випадку 700 повітря, вводячи також 20mm3 дизельного палива в залежності від запиту на педаль неминуче лямбда-сара, худий і дуже
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    І карту лямбда, що обмежує максимальне значення afr. ....дизельний двигун, якщо він працює худий або надлишок повітря і не ingrassabile....я поясню карту лямбда-обмежує максимальну дизель дозволи для цієї операції? повітря....наприклад, maf закон 800mg повітря кидаю чер газ і якщо встановлений лямбда-1 буде 800:14.5:55mg дизельного палива максимальні дозволу, які від 60 і те, мм3....але це, коли ви кидаєте чер газ...jel роботи "parzializzato" двигун aspirera в будь-якому випадку 700 повітря, вводячи також 20mm3 дизельного палива в залежності від запиту на педаль неминуче лямбда-сара, худий і дуже

ми також дякуємо вам за ваші пояснення!!

хтось відчуває, що робити, наприклад, файл, який я виклав в якості прикладу?? так, ми ясно бачимо все, як це зробити? graziee

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Знову розрахунок на попередній точці максимального крутного моменту при повному натискання педалі акселератора і на файл, brera, який ви вказали.
    читаю точки крутний момент на карті обмежувач: 454 нм при 2000 об/хв за адресою 1CBD5A
    я йду в карту пару-дизель, і я намагаюся, щоб 454 нм при 2000 оборотів дизельного палива потрібно 75,2 мг all' адреса 1CDD22
    я йду в карту дизельне паливо-повітря, і я намагаюся, щоб 75,2 мг і 2000 оборотів повітря об'єктив 1100 мг all' адреса 1C3226
    Відносини між 1100 і 75,2 = 14,6 співвідношення повітря/паливо
    не moltiplico дизельного палива для 0.9, чому? заходи вже? все в маси
    як ви бачите, я використовував спрощену систему без урахування обмежувач лямбда.
    але якщо ви працюєте на обмежувач, лямбда не з'? потрібно з'ясувати, з' ? gi? написав.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    winols і excel, і ви прикріплені

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав ake85 Visualizza Messaggio
    winols і excel, і ви прикріплені
    ви можете пояснити це докладніше?
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    я хочу сказати, що якщо ви хочете навчитися зіставляти потрібно знати winols і використовувати excel все тут

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •