велика пояснення sergiot
Говорив тобі карту prex turbo...cio?, c'? обмежувач на цій карті, яка називається (повітря залежно від палива дизельного)? те, що equilibria такі відносини.
Що стосується AFR я хотів би запитати, якщо ви могли б бути більш? точно на картах, до яких відносяться, може бути, ставлячи файл studio.
Дякую
І карту лямбда, що обмежує максимальне значення afr. ....дизельний двигун, якщо він працює худий або надлишок повітря і не ingrassabile....я поясню карту лямбда-обмежує максимальну дизель дозволи для цієї операції? повітря....наприклад, maf закон 800mg повітря кидаю чер газ і якщо встановлений лямбда-1 буде 800:14.5:55mg дизельного палива максимальні дозволу, які від 60 і те, мм3....але це, коли ви кидаєте чер газ...jel роботи "parzializzato" двигун aspirera в будь-якому випадку 700 повітря, вводячи також 20mm3 дизельного палива в залежності від запиту на педаль неминуче лямбда-сара, худий і дуже
Потужність і нічого без контролю
Знову розрахунок на попередній точці максимального крутного моменту при повному натискання педалі акселератора і на файл, brera, який ви вказали.
читаю точки крутний момент на карті обмежувач: 454 нм при 2000 об/хв за адресою 1CBD5A
я йду в карту пару-дизель, і я намагаюся, щоб 454 нм при 2000 оборотів дизельного палива потрібно 75,2 мг all' адреса 1CDD22
я йду в карту дизельне паливо-повітря, і я намагаюся, щоб 75,2 мг і 2000 оборотів повітря об'єктив 1100 мг all' адреса 1C3226
Відносини між 1100 і 75,2 = 14,6 співвідношення повітря/паливо
не moltiplico дизельного палива для 0.9, чому? заходи вже? все в маси
як ви бачите, я використовував спрощену систему без урахування обмежувач лямбда.
але якщо ви працюєте на обмежувач, лямбда не з'? потрібно з'ясувати, з' ? gi? написав.
winols і excel, і ви прикріплені![]()
я хочу сказати, що якщо ви хочете навчитися зіставляти потрібно знати winols і використовувати excel все тут![]()