Стр. 23 з 23 PrimaПеред ... 13212223
Результати 221 230 231

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Привіт jovandj,
    dpf ? були фізично видалені і відключені карту, egr закритий, так що нічого засмічення ne бетону.... моє питання було щодо, як встановити значення lim диму, щоб залишатися в рамках обмежень, для огляду автомобіля...з картою поточне значення K з вимірювань головна светонепроницаемость? ? 2.6 приблизно в той час повинен залишатися в 0.5 max.

Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    dpf і egr ладнали, обмежувач повинен бути 0,5, а не 1, лямбда-вирази, в будь-якому випадку добре 1,113, що відповідає 16,5 лямбда приблизно для dpf, сара трохи худий, принаймні, не відновити кожні 2 дні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Лямбда-орі мій, і пройшло
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    лямбда-орі карту з орі? я пішов сьогодні вранці і вартості в центрі огляд з моєї карти було 2.6

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Карту ori див. лямбда-не пам'ятаю точно...моя і пройшла, але я трохи товщі....і пройшов добре зробив 0.26 карту ori лямбда-ori, ви повинні пройти я рекомендую час ori

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    ок, спасибі...спробує? карту золотих і лямбда-орі...подивимося, що вийде :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    В крайньому випадку, якщо не знаходиться дуже туристичне редакція поверніть на dpf, зробіть тест і rismonti

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    на жаль, DPF, я не тут, зі мною, але в 400km від одного, тому я хотів би уникнути, дайте мені відправити його,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    на жаль, DPF, я не тут, зі мною, але в 400km від одного, тому я хотів би уникнути, дайте мені відправити його,
    І замість того, щоб зробити карту в ad-hoc для розгляду? Зниження значення в таблиці нм>qi може працювати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    І замість того, щоб зробити карту в ad-hoc для розгляду? Зниження значення в таблиці нм>qi може працювати?
    Ви робите дуже багато пив розуму, на мою думку. Щось подібне не має сенсу в будь-якому випадку. Що робити, - сказав я раніше, і з лямбда-1.2 я не думаю, що є проблеми. Максимум навіть 1.3, мало повітря.

Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    dpf і egr ладнали, обмежувач повинен бути 0,5, а не 1, лямбда-вирази, в будь-якому випадку добре 1,113, що відповідає 16,5 лямбда приблизно для dpf, сара трохи худий, але, принаймні, не відновити кожні 2 дні
    Що центрувати тепер межа лямбда? 1.113 ? одно 16.3 в afr. У будь-якому випадку, не ? худий, але йде на більше, що добре, насправді, може бути, навіть робить filino дим, майже невидимий.
    Зазвичай, щоб не мати будь-яких fumosit? слід мати на afr вище 17 особливо на високих оборотах.
    На дизель не ? як на бензин, що, треба силою тримати afr трохи жиру, навпаки..
    Просто думаю, що мінімум з egr закритий afr ? понад 100:1.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Ви робите дуже багато пив розуму, на мою думку. Щось подібне не має сенсу в будь-якому випадку. Що робити, - сказав я раніше, і з лямбда-1.2 я не думаю, що є проблеми. Максимум навіть 1.3, мало повітря.

Що центрувати тепер межа лямбда? 1.113 ? одно 16.3 в afr. У будь-якому випадку, не ? худий, але йде на більше, що добре, насправді, може бути, навіть робить filino дим, майже невидимий.
    Зазвичай, щоб не мати будь-яких fumosit? слід мати на afr вище 17 особливо на високих оборотах.
    На дизель не ? як на бензин, що, треба силою тримати afr трохи жиру, навпаки..
    Просто думаю, що мінімум з egr закритий afr ? понад 100:1.
    Обмежувач лямбда-повідомляється в старе повідомлення, де було сказано, що він був 1, то 14.5, але і в самому справі 0.5....помилка моя. ..мені хороший павла з лямбда-ori проходить тихо

Стр. 23 з 23 PrimaПеред ... 13212223

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •