dpf і egr ладнали, обмежувач повинен бути 0,5, а не 1, лямбда-вирази, в будь-якому випадку добре 1,113, що відповідає 16,5 лямбда приблизно для dpf, сара трохи худий, принаймні, не відновити кожні 2 дні
dpf і egr ладнали, обмежувач повинен бути 0,5, а не 1, лямбда-вирази, в будь-якому випадку добре 1,113, що відповідає 16,5 лямбда приблизно для dpf, сара трохи худий, принаймні, не відновити кожні 2 дні
Потужність і нічого без контролю
Привіт jovandj,
dpf ? були фізично видалені і відключені карту, egr закритий, так що нічого засмічення ne бетону.... моє питання було щодо, як встановити значення lim диму, щоб залишатися в рамках обмежень, для огляду автомобіля...з картою поточне значення K з вимірювань головна светонепроницаемость? ? 2.6 приблизно в той час повинен залишатися в 0.5 max.
Лямбда-орі мій, і пройшло
лямбда-орі карту з орі? я пішов сьогодні вранці і вартості в центрі огляд з моєї карти було 2.6
Карту ori див. лямбда-не пам'ятаю точно...моя і пройшла, але я трохи товщі....і пройшов добре зробив 0.26 карту ori лямбда-ori, ви повинні пройти я рекомендую час ori
ок, спасибі...спробує? карту золотих і лямбда-орі...подивимося, що вийде :-)
В крайньому випадку, якщо не знаходиться дуже туристичне редакція поверніть на dpf, зробіть тест і rismonti
на жаль, DPF, я не тут, зі мною, але в 400km від одного, тому я хотів би уникнути, дайте мені відправити його,
Ви робите дуже багато пив розуму, на мою думку. Щось подібне не має сенсу в будь-якому випадку. Що робити, - сказав я раніше, і з лямбда-1.2 я не думаю, що є проблеми. Максимум навіть 1.3, мало повітря.
Що центрувати тепер межа лямбда? 1.113 ? одно 16.3 в afr. У будь-якому випадку, не ? худий, але йде на більше, що добре, насправді, може бути, навіть робить filino дим, майже невидимий.
Зазвичай, щоб не мати будь-яких fumosit? слід мати на afr вище 17 особливо на високих оборотах.
На дизель не ? як на бензин, що, треба силою тримати afr трохи жиру, навпаки..
Просто думаю, що мінімум з egr закритий afr ? понад 100:1.