Стр. 22 з 23 PrimaПеред ... 1220212223 ОстаннєUltima
Результати від 211 до 220 231

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    дивитися я не люблю, щоб суперечка, але якщо ви мені запропонуєте завантажити карта зроблена без будь-якої логіки, в якій з кроком son дані неправильно, замість моєї, зроблене з визначеної політики та логіки stratestata це означає, відволікати від роботи всіх тих, хто допоміг її здійснити.
    Потім мова її чи ні, не тримає зовсім, якщо б я відправив карту основних, але і логіка правильна, то ви, як би рацію, я розумію, що ви не можете? звичайно, працювати і приступити до здійснити розрахунки за тиждень безкоштовно, але ваша карта змушуєш мене зрозуміти, що ви не маєте ні найменшого уявлення про те, яка логіка.
    Шкода, якщо будуть атакувати, але я просто хочу, щоб ви зрозуміли, що не має сенсу те, що ти мені казав, я дуже ціную вашу добру бажання? у допомогти мені, але відправити карту, як правило, не зробите...є 200 постів і 2 місяці, міркування, розрахунки коригування на цій карті, на якій багато користувачів зробили свій внесок, щоб дістатися до точки, де я перебуваю, тепер ви приєднаєтеся і ви кажете, що логіка не ? правильно? і для іп? ne посилаєш, коли не з'? саме логіка?

Крім того, як вже? сказав, я зробив конкретні питання на мою карту, я повинен мати думку про діагноз і на картах лямбда не нова карта.

На те, щоб спробувати його зробити? безумовно, тому можу сказати, як йде.

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    дивитися я не люблю, щоб суперечка, але якщо ви мені запропонуєте завантажити карта зроблена без будь-якої логіки, в якій з кроком son дані неправильно, замість моєї, зроблене з визначеної політики та логіки stratestata це означає, відволікати від роботи всіх тих, хто допоміг її здійснити.
    Потім мова її чи ні, не тримає зовсім, якщо б я відправив карту основних, але і логіка правильна, то ви, як би рацію, я розумію, що ви не можете? звичайно, працювати і приступити до здійснити розрахунки за тиждень безкоштовно, але ваша карта змушуєш мене зрозуміти, що ви не маєте ні найменшого уявлення про те, яка логіка.
    Шкода, якщо будуть атакувати, але я просто хочу, щоб ви зрозуміли, що не має сенсу те, що ти мені казав, я дуже ціную вашу добру бажання? у допомогти мені, але відправити карту, як правило, не зробите...є 200 постів і 2 місяці, міркування, розрахунки коригування на цій карті, на якій багато користувачів зробили свій внесок, щоб дістатися до точки, де я перебуваю, тепер ви приєднаєтеся і ви кажете, що логіка не ? правильно? і для іп? ne посилаєш, коли не з'? саме логіка?

Крім того, як вже? сказав, я зробив конкретні питання на мою карту, я повинен мати думку про діагноз і на картах лямбда не нова карта.

На те, щоб спробувати його зробити? безумовно, тому можу сказати, як йде.
    Ок, спробуйте його і дайте мені знати,

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    я виступаю в цій дискусії, як мені здається, це йде поза теми,то для користувача zaga1 я кажу, що paolo159 прав перший, тому що ваша карта не відповідає логіці другий, тому що, без сумніву, дим на високих обертах і, по-третє, тому що мова в карту за додаткову плату, і це абсолютно недоречно, тому, якщо ви робите щось, або ви робите це добре, або нічого, крім цього, тут ніхто не продає нічого і не потрібно, каша готова, але поради я сподіваюся, було ясно.
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав admin Visualizza Messaggio
    я виступаю в цій дискусії, як мені здається, це йде поза теми,то для користувача zaga1 я кажу, що paolo159 прав перший, тому що ваша карта не відповідає логіці другий, тому що, без сумніву, дим на високих обертах і, по-третє, тому що мова в карту за додаткову плату, і це абсолютно недоречно, тому, якщо ви робите щось, або ви робите це добре, або нічого, крім цього, тут ніхто не продає нічого і не потрібно, каша готова, але поради я сподіваюся, було ясно.
    Спасибі, що прийшли мене були непорозуміння, від усіх, але важливо, що буде вирішена позитивно обговорення і для мене, і ніби нічого не сталося

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Привіт всім, після невеликого OT мій останній питання в пості #201 ви ? трохи втратив, хтось з вас мене знає, як дати думка з цього приводу?
    спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Привіт, хлопці,
    на сьогоднішній день автомобіль ? завжди добре працює з картою диму в команду, і значення = 1, в даний час? я повинен проходити ретельний огляд, в центрі позначок я зробив виявлення диму і значень-2.5 / 2.6 таким чином ? неможливо, таким чином, перевищує тестування.
    Я хотів би попросити вашої допомоги, щоб переконатися, що вона може залишатися протягом встановленого значення 0.5 без того, щоб установка DPF.
    Навіть карту ORI можливо.
    Хто мені допомагає????

заздалегідь спасибі всім :-)

Додаю орі (defappata) і мод, з яким я зробив для вимірювання димових газів.
    159.rar
    Спробуйте з лямбда-1.15 або 1.2.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    я не можу зробити занадто багато спроб, кожен тест, мені погано :-(
    Я повинен йти в обов'язковому порядку на цей раз, щоб не витрачати занадто багато €€€
    Якщо rimettessi карту ОРІ і лямбда 2-думаю, що він може згодитися?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    я не можу зробити занадто багато спроб, кожен тест, мені погано :-(
    Я повинен йти в обов'язковому порядку на цей раз, щоб не витрачати занадто багато €€€
    Якщо rimettessi карту ОРІ і лямбда 2-думаю, що він може згодитися?
    Лямбда-2??? Покладіть лямбда-1.2 повинно вистачити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    з лямбда-2 ви говорите, що дасть проблеми? у будь-якому випадку, давайте карту тільки для огляду, то вони працюють на нових картах диму ad hoc

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    dpf і egr ладнали, обмежувач повинен бути 0,5, а не 1, лямбда-вирази, в будь-якому випадку добре 1,113, що відповідає 16,5 лямбда приблизно для dpf, сара трохи худий, принаймні, не відновити кожні 2 дні
    Потужність і нічого без контролю

Стр. 22 з 23 PrimaПеред ... 1220212223 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •