Спочатку Написав
paolo159
дивитися я не люблю, щоб суперечка, але якщо ви мені запропонуєте завантажити карта зроблена без будь-якої логіки, в якій з кроком son дані неправильно, замість моєї, зроблене з визначеної політики та логіки stratestata це означає, відволікати від роботи всіх тих, хто допоміг її здійснити.
Потім мова її чи ні, не тримає зовсім, якщо б я відправив карту основних, але і логіка правильна, то ви, як би рацію, я розумію, що ви не можете? звичайно, працювати і приступити до здійснити розрахунки за тиждень безкоштовно, але ваша карта змушуєш мене зрозуміти, що ви не маєте ні найменшого уявлення про те, яка логіка.
Шкода, якщо будуть атакувати, але я просто хочу, щоб ви зрозуміли, що не має сенсу те, що ти мені казав, я дуже ціную вашу добру бажання? у допомогти мені, але відправити карту, як правило, не зробите...є 200 постів і 2 місяці, міркування, розрахунки коригування на цій карті, на якій багато користувачів зробили свій внесок, щоб дістатися до точки, де я перебуваю, тепер ви приєднаєтеся і ви кажете, що логіка не ? правильно? і для іп? ne посилаєш, коли не з'? саме логіка?
Крім того, як вже? сказав, я зробив конкретні питання на мою карту, я повинен мати думку про діагноз і на картах лямбда не нова карта.
На те, щоб спробувати його зробити? безумовно, тому можу сказати, як йде.