Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав obd75 Visualizza Messaggio
    краще перестрахуватися,якщо вам потрібно відновити файли у разі блокування ви повинні зробити читання в bdm
    Ви хочете сказати, що навіть якщо ви пишете з половиною файлів і блоків ECU, то в bdm можете також читати файли з орі? Мені здається дивним?....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Додаток 8784

Ок, спасибі ugoboss я знайшов варіант для читання файлу форсунок. (Іноді rincoglionisco...). Тепер я прошу вас ще про послугу. Додаю 2 файлу орі (один з яких ? мій, а я не знайшов у мережі). Ecm я d? той драйвер і відмінності, всі вони на початку і в кінці файлу. Мені підтвердили, що різниця полягає лише в тому, що пі? повний ? читав в bdm, а не послідовний, як і інші?
    Моє питання ? можна його використовувати як bk переписати в bdm, якщо я перегородив запису в послідовний? Звичайно, переписавши потім кодування форсунок, якщо необхідно. Дякую
    я не бачу файли.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Файл scenic confronto.rar

Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    я не бачу файли.
    Той утримав вище!!

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    різниця в два файли ? тільки тому, що один і ліжко в послідовний, а інший в bdm, так само, як ви сказали, до межі, його можна використовувати для відновлення відтворення в bdm хоча я завжди раджу зробити читання в bdm, перш ніж блоки, для форсунок в e2prom і якщо ви їх ліжка у разі необхідності їх повторити.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    різниця в два файли ? тільки тому, що один і ліжко в послідовний, а інший в bdm, так само, як ви сказали, до межі, його можна використовувати для відновлення відтворення в bdm хоча я завжди раджу зробити читання в bdm, перш ніж блоки, для форсунок в e2prom і якщо ви їх ліжка у разі необхідності їх повторити.
    Ну іноді ми щось chiappo....в цьому випадку я хотів би знати, що всі ті відомості, які є у файлі-ліжко в bdm і що серійний номер не бачив. І тоді, по-твоєму, як ? можливо, що цей автомобіль буклету має бути 130 л. с., який замість цього файлу читав, здається, 120 бачив, що я в порівнянні з різними файлами, золотих і 130 л. с. вони зовсім різні? ? можливо, що abbianoHanno зробив деякі оновлення

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Ну іноді ми щось chiappo....в цьому випадку я хотів би знати, що всі ті відомості, які є у файлі-ліжко в bdm і що серійний номер не бачив. І тоді, по-твоєму, як ? можливо, що цей автомобіль буклету має бути 130 л. с., який замість цього файлу читав, здається, 120 бачив, що я в порівнянні з різними файлами, золотих і 130 л. с. вони зовсім різні? ? можливо, що вони зробили деякі оновлення в Renault протягом гарантійного терміну?

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Ну іноді ми щось chiappo....в цьому випадку я хотів би знати, що всі ті відомості, які є у файлі-ліжко в bdm і що серійний номер не бачив. І тоді, по-твоєму, як ? можливо, що цей автомобіль буклету має бути 130 л. с., який замість цього файлу читав, здається, 120 бачив, що я в порівнянні з різними файлами, золотих і 130 л. с. вони зовсім різні? ? можливо, що вони зробили деякі оновлення в Renault протягом гарантійного терміну?
    Ах, однак, я ризикував і я написав в послідовний і ? все йшло добре, кодування форсунок, не ? необхідно переписати його, навіть якщо мета видалити egr не переконати мене дуже. В діагностиці не здається, простоює.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Ах, однак, я ризикував і я написав в послідовний і ? все йшло добре, кодування форсунок, не ? необхідно переписати його, навіть якщо мета видалити egr мені не здається, досягнута. В діагностиці не ? повністю не працює.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Опв, вибачте, я думав, що я змінити у результаті помилки клавіатури, а не я відправив-й? раз повідомлення змінено....

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Опв, вибачте, я думав, що я змінити у результаті помилки клавіатури, а не я відправив-й? раз повідомлення змінено....
    на жаль, тут повідомлення не можуть ні змінити, ні видалити.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •