Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909

дивно, файли ліжко scenic 130 л. с.

IMG_20141103_200523.jpg
    PicsArt_1415049949266.jpg
    Scenic Patino.zip

Я докладаю фото екрану і файл scenic 130cv ознайомитися з галло-v54. Я хотів би знати, від пі? експертів, що пу? бути успішним, враховуючи, що читати ? тривалість дуже мало (близько 10-15 сек) і на індикаторі у відсотках і залишилася на 0%, незважаючи на sw дала читання ok і вимкнути запалювання, і я, і включений вентилятор. ? цей файл, відкривши його за допомогою titanium мені не знайти жодних драйверів і в 2d видно тільки пряму лінію. Що я toppato??

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    IMG_20141103_200523.jpg
    PicsArt_1415049949266.jpg
    Scenic Patino.zip

Я докладаю фото екрану і файл scenic 130cv ознайомитися з галло-v54. Я хотів би знати, від пі? експертів, що пу? бути успішним, враховуючи, що читати ? тривалість дуже мало (близько 10-15 сек) і на індикаторі у відсотках і залишилася на 0%, незважаючи на sw дала читання ok і вимкнути запалювання, і я, і включений вентилятор. ? цей файл, відкривши його за допомогою titanium мені не знайти жодних драйверів і в 2d видно тільки пряму лінію. Що я toppato??
    читання ? все в ff не прийняти його до уваги, він toppato інструмент " рада bdm для цього ecu
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я на одній з них я втратив кодування форсунок тільки, щоб зробити дані ecu з mpps, то перейдіть bdm, ви впевнені, що вибрали протокол правильним, щоб прочитати, з образу не може читати, це повинно бути edc16c3.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    я на одній з них я втратив кодування форсунок тільки, щоб зробити дані ecu з mpps, то перейдіть bdm, ви впевнені, що вибрали протокол правильним, щоб прочитати, з образу не може читати, це повинно бути edc16c3.
    Я читав, з півень v54 2 рази і кодування я не втратив автомобіль ? розподілена. Крім того, я сумніваюся, протоколу неправильно, чому? я вибрав той, cos? з ім'ям від sw eobd2 galletto "1.9/2.0 dci-E4 bosch EDC16CP33/С36", а в тому, що машина в буклет ? ?4. Я припускаю, потім, що йдете вибрали, що і попередній. Сьогодні, якщо я можу я намагаюся. ? gi? що ми, я благословив файл для кодування, які повинні бути збережені в сторони, я на sw я не знайшов ніякої можливості? щоб зробити це..і я не просив нічого. Даючи ok inj supported що це означає, що закон разом з файлом орі?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    у вас є голос інжектор coder can, щоб читати і писати в iettori, читання у вас nsia в can, що в k для edc16cp33 спробуйте їх обидва , але я спробував би я навіть з edc16c3.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Тоді я прочитав файлів з протоколу edc16c3/9 ? все пройшло гладко. Файл 1024 кб (confermatemi люб'язно, якщо ? правильний розмір) . Насправді в нотатках, просто вибрав протокол, попередив мене, щоб прочитати коди форсунок, перш ніж писати, але на практиці я не знайшов жодного віконця, і з голосом, щоб зробити це. Хтось сказати мені, чому? Пам'ятаю, що я півень V54

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    у вас є голос інжектор coder can, щоб читати і писати в iettori, читання у вас nsia в can, що в k для edc16cp33 спробуйте їх обидва , але я спробував би я навіть з edc16c3.
    Вибач (тепер я не півник, щоб відкрити програму на пк), але цей пункт, то ви можете побачити, перш ніж вибрати драйвери і машини?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    звичайно, при виборі моделі (у вашому випадку, scenic) дивіться вище у списку автомобілів, і ви знайдете його голос, що я сказав вам, перш ніж ви користуєтеся, що і цього не було часу на читання.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Файл scenic confronto.rar

звичайно, при виборі моделі (у вашому випадку, scenic) дивіться вище у списку автомобілів, і ви знайдете його голос, що я сказав вам, перш ніж ви користуєтеся, що і цього не було часу на читання.
    Ок, спасибі ugoboss я знайшов варіант для читання файлу форсунок. (Іноді rincoglionisco...). Тепер я прошу вас ще про послугу. Додаю 2 файлу орі (один з яких ? мій, а я не знайшов у мережі). Ecm я d? той драйвер і відмінності, всі вони на початку і в кінці файлу. Мені підтвердили, що різниця полягає лише в тому, що пі? повний ? читав в bdm, а не послідовний, як і інші?
    Моє питання ? можна його використовувати як bk переписати в bdm, якщо я перегородив запису в послідовний? Звичайно, переписавши потім кодування форсунок, якщо необхідно. Дякую

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Файл scenic confronto.rar

Ок, спасибі ugoboss я знайшов варіант для читання файлу форсунок. (Іноді rincoglionisco...). Тепер я прошу вас ще про послугу. Додаю 2 файлу орі (один з яких ? мій, а я не знайшов у мережі). Ecm я d? той драйвер і відмінності, всі вони на початку і в кінці файлу. Мені підтвердили, що різниця полягає лише в тому, що пі? повний ? читав в bdm, а не послідовний, як і інші?
    Моє питання ? можна його використовувати як bk переписати в bdm, якщо я перегородив запису в послідовний? Звичайно, переписавши потім кодування форсунок, якщо необхідно. Дякую
    я не бачу файли.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •