Результати 1-5 з 5
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Metropolis
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187

Opel Corsa 1.7 Td Допомогу карту

Привіт, хлопці, я на цій Машині, що я ? приїхала вже? зіставляється і практично транспортних, як мінімум...я намагався полагодити трохи карту хоча я не знаю цієї Ecu і результат ? було, що seghettamenti, як мінімум, пом'якшуються, але залишаються, особливо, якщо ви спробуєте, починаючи від простою транспортних дуже багато...Безумовно, драйвери Ecm невірні, і хотів би зрозуміти те, що, якщо ? можете на цьому Ecu...Я докладаю вихідний файл " 7 ? те, що ми говоримо, йде недалеко...Дякую всімArchive.rar

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    привіт я не можу завантажити файл, тому що мені не дозволили. а я, зроблено багато, але все ж дефект.. seghettano

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Що, чорт візьми, пу? залежить від st? seghettamente не знаю....

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Що, чорт візьми, пу? залежить від st? seghettamente не знаю....francescosparco чи можу я запитати вас, якщо ви навіть механічних змін авто?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав "Метрополіс" Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, я на цій Машині, що я ? приїхала вже? зіставляється і практично транспортних, як мінімум...я намагався полагодити трохи карту хоча я не знаю цієї Ecu і результат ? було, що seghettamenti, як мінімум, пом'якшуються, але залишаються, особливо, якщо ви спробуєте, починаючи від простою транспортних дуже багато...Безумовно, драйвери Ecm невірні, і хотів би зрозуміти те, що, якщо ? можете на цьому Ecu...Я докладаю вихідний файл " 7 ? те, що ми говоримо, йде недалеко...Дякую всімArchive.rar
    Може бути кілька факторів... наприклад, якщо ви розмістите файл на сайті, де вирішити, розвантаження і я вам скажу. (завжди, якщо ви можете? зробити з правилами форуму), на жаль, не всі ще включена.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •