Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 25
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    32

карту 159 не визнана ecm, як це зробити?

привіт, хлопці, я скопіював карту від alfa romeo 159 2006 року
    але ecm мене не визнає нічого... може бути, я повинен знайти нову версію ecm або я погано скопіювали карту? додаю файл zip з того, що я міг зберегти в стадії створення орі.

дякую, і гарного неділі
    159EDC16C39.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    привіт, навіть не мені, знайти драйвер
    автомобіль був уже? зіставляється?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    32
    чесно кажучи, не знаю " практично цей друг купив її..від 2 місяців...
    сьогодні спробую в risalvarmi файл, можливо, я неправильно щось..
    я хотів вставити карту, що я іншого 159 завжди EDC16C39 але я не впевнений, якщо я можу зберегти її на це альфа..
    ви мені порадите?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав succdfrutt Visualizza Messaggio
    привіт, хлопці, я скопіював карту від alfa romeo 159 2006 року
    але ecm мене не визнає нічого... може бути, я повинен знайти нову версію ecm або я погано скопіювали карту? додаю файл zip з того, що я міг зберегти в стадії створення орі.

дякую, і гарного неділі
    159EDC16C39.rar
    З чого ти читати? Звичайно ? на магнітній стрічці. Дайте нам знати,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    16
    Від те, що ви говорите, видно, що ви не дуже досвідчений відображень....рада в таких випадках ? вчитися краще, як все це працює, щоб не допускайте пошкодження! ;-)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    файл, який ви завантажили ? був defappato і змінили обмежувач швидкості.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав pititec Visualizza Messaggio
    Від те, що ви говорите, видно, що ви не дуже досвідчений відображень....рада в таких випадках ? вчитися краще, як все це працює, щоб не допускайте пошкодження! ;-)
    Мені шкода, сказати тобі, дорогий друже,? як ви "ви напевно знаєте, як ЕКСПЕРТ ЗАРЕЄСТРОВАНИЙ", - принаймні ? те, що ви робите, думати, як написати і ви відношенню до інших користувачів форуму-якщо файл не розпізнається драйверами на титан або інший sw, це означає, що карта не ? оригінал або інтерфейс ? використовується для читання файлів працює погано....і втратив кілька bits.... (це ? зміст пояснює те, що я сказав в пості, що сказав: "З чого ти читати? Звичайно ? зіставляється").
    Від твоєї відповіді, ти змушуєш мене зрозуміти, що вам подобається, щоб очорнити інших, щоб вийти. Ви повинні знати, що це не є добре.
    Far? вигляд, що не бачив, що ти написав, в іншому випадку ми ризикуємо змусити вас видалити з Форуму, і я волію, щоб ви залишалися, так? дізнайтеся щось нове, так і на картах і на поведінку...
    Ви могли б зробити, тільки конструктивну критику, чому? і тільки ті, які я можу взяти я, як і адміністратори форуму.

Дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    16
    Мені шкода вас взяти cos?, крім того, моє повідомлення не стосувалося вас, а ? основне правило, те, що я сказав. Очевидно, що консенсусу в цих форумах повинна бути характеру. Незважаючи на межі перетворення в протягом декількох років, я не мрію засуджувати, ні, навпаки, думаю, що є багато, щоб вчитися тут, і скрізь, багато колеги надають своїм досвідом. Сказавши це, як ви знаєте, при відкритті файлу (ori або мод) в таблиці текстовий формат знаходитесь в його код, що дозволяє зв'язати його (якщо він не в авто) до своїм власним установкам, і це дозволяє зняти всі сумніви в тому, чи зможуть завантажити або менше, ніж файл, що його колега, ви опинитеся в інший 159. Якщо він postasse цей файл, я впевнений, наприклад, що багато хто може відповісти на нього (як ugoboss зробив для першого) на сумісність з такого автомобіля. от і все. я сподіваюся, що інші не мають спотворив, як ви в попередньому повідомленні (ок?)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    привіт тоді, якщо цей файл ? відредаговано просто розчавити клавіші або як я зробив, побачивши три остаточні цифри hw і sw, то зробіть пошук драйвера вручну і подивитися, що тобі відкриває з драйвер a144 871.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав pititec Visualizza Messaggio
    Мені шкода вас взяти cos?, крім того, моє повідомлення не стосувалося вас, а ? основне правило, те, що я сказав. Очевидно, що консенсусу в цих форумах повинна бути характеру. Незважаючи на межі перетворення в протягом декількох років, я не мрію засуджувати, ні, навпаки, думаю, що є багато, щоб вчитися тут, і скрізь, багато колеги надають своїм досвідом. Сказавши це, як ви знаєте, при відкритті файлу (ori або мод) в таблиці текстовий формат знаходитесь в його код, що дозволяє зв'язати його (якщо він не в авто) до своїм власним установкам, і це дозволяє зняти всі сумніви в тому, чи зможуть завантажити або менше, ніж файл, що його колега, ви опинитеся в інший 159. Якщо він postasse цей файл, я впевнений, наприклад, що багато хто може відповісти на нього (як ugoboss зробив для першого) на сумісність з такого автомобіля. от і все. я сподіваюся, що інші не мають спотворив, як ви в попередньому повідомленні (ок?)
    наступного разу, перш ніж писати фігня, як наводжу нижче: "те, що ви говорите, видно, що ви не дуже досвідчений відображень....рада в таких випадках ? вчитися краще, як все це працює, щоб не допускайте пошкодження!",....по-моєму, тобі слід медитувати... а чому? ти не знаєш, і навички інших, що рік позаду них великий досвід, і, як інші, не знаючи ваші не дозволяють собі критикувати...
    У будь-якому випадку, ми робимо вигляд, що нічого і ми йдемо вперед.
    Якщо вам потрібні роз'яснення або якусь пораду, або оцінити деякі проблеми, на якійсь карті, ви можете мені заважати спокійно, sar? у вашому розпорядженні, без образ!.. ;-D

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •