-
Розраховує км Audi tt
У мене проблема з цієї машини, що я не знаю, де взяти. На практиці мені приходить клієнт, який має проблеми блоку циліндрів, викликаних тріщини приладової панелі, що не повідомили про дуже високій температурі (ці я завжди знаю, дефектні), а потім ремонтують двигун і посилаю на ремонт приладів одного типу, який в той час ? зник, і я не зупинявся таблиці pi?. Зараз проблема ? що в приладовій панелі ? укладений код, ключ, і тому я не можу поставити в рух машини, хоча я знайшов інший приладової панелі. Як ви могли б зробити???
-
Якщо eseguissi в scodifica ебу не має вирішити...?
-
вам необхідно вказати більш точні дані машини модель c.c , cv рік і ін..... і тоді вам доведеться розміщувати файл орі розділ і скопіювати посилання цей розділ....
сказавши, що, якщо на вашому ecu ? можна зробити immo off разом єдине, що потрібно зробити ? відкрийте панель і видалити індикатор ключа.
-
На щастя, це ви ? представлені тут і мені повідомили приладової панелі.
А я, здається, зрозумів, що просто riverginare в іммо в одному, а потім назад самонавчання бачив ? ми? що ? було зроблено на машині після того, як поставив відсутній шматок, і він поклав на мотоциклі, не торкаючись нічого.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму