-
привіт всім
бачив, що у мене є кілька друзів, які мають 1.3 70 к.с., я також буду вивчати цей ебу
спочатку я хотів би подякувати вам за чудовий обговорення, я дізнався дуже багато
у будь-якому випадку, навіть після прочитання всього 4 або 5 разів, мені залишається ще деякі сумніви, особливо щодо перетворення факторів
я бачив, що ? було показано, pi? раз коефіцієнт 0,5 для температури, але, порівнюючи навіть ті канали, що у вас опубліковано, просто не можу, допоможи мені повернутися
маю на увазі, наприклад, з обмеженням крутного моменту в залежності від температури води, я думаю, що є навіть зміщення
факт, не ? що це дуже впливовим точно знати ці значення, щоб змінити, але я хотів би chiarirmi кілька речей, для повноти опису
-
У обмежувач крутного моменту в залежності від температури води, вісь температури і коефіцієнта 0,5, і зміщення -100
-
спасибі ? як я і підозрював
інша справа, що мені не повернутися ? коефіцієнт перетворення обмежувач тиску в магістралі високого тиску для температури води
ви вказали eeprom*8-100, але не так? я від високих значень, майже 4000 бар, а потім ? нормальний діапазон обертів йде від 4167 до 18750?
однак, звертаючись в мережі я знайшов якийсь інший карті, що може бути цікаво
адреси 065AF0 і 065D30 файлу y, таких можуть бути і картки, тютюнопаління, як фактор перетворення 0,001302
у деяких mod крім того, я бачив, що ? змінено карта адресою 068138, з обґрунтуванням, що ? обмежувач крутного моменту, а також, що в 0628A4, але це не я, немає інформації
вам дається що-то?
-
привіт хто мене знає, порадьте, як змінити обмежувач, щоб стріляти автомобілі? і той же bosch??
-
як я зрозумів, повинен бути біт тільки перед час впорскування (або як їх називає ecm уприскування parzializzato), із значенням світло-6000
? я не пробував, якщо працює
-
Мммм indaghero
-
На 69 cv p-rail ? ясно, зі зміщенням -100, то не факт, перетворення...
Що стосується обмежень, він завжди в 1460, і йти далі ? всі слова, біт обмеження...я Повинен перевірити на 69, якщо він працює, як тільки можу.
-
Але денні на 75 ти впорався?
-
я просіювання через інтернет шукає все про можливі на цій ecu, і я натрапив на цікавий документ
місце екранна такий документ, в якому ? зазначену картку, яка, на їх думку, було б preiniezioni
у файлі посилання з перших пост знаходиться за адресою 0695A0 і відповідає таблиці, для? я поняття не маю, коефіцієнтів перерахунку.
хтось знає щось більше?
pilot inj 6jf.jpg
-
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму