Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43

індикатор тиску в шинах audi a6( ви можете відключити від vag?)

Привіт всім, хлопці у мене в руках audi a6 3.0 tdi 2006 року після того, як зробити купон на audi, як вони скинуті service і горить на приладовій панелі індикатор тиску в шинах плоских і залишається фіксованою включено, але в навігаторі автомобіля тиск для кожної шини і прикріплюється..в audi кажуть, що не винні скидання сервісу, навіть якщо й горить, як тільки відступ автомобіль з майстерні... вступаємо з vag в блок управління, який контролює тиск( tire pressure) є помилки, то я вважаю, проблема в приладовій панелі ..в цей момент ті, хто мене знає, кажуть, що кодування дати приладової панелі, щоб вимкнути індикатор??? забув, при вході в ебу (instrument 07) я отримую цю помилку: 01044-control module incorrectly coded.
    спасибі за будь-яку корисну інформацію...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав alessio105 Visualizza Messaggio
    Привіт всім, хлопці у мене в руках audi a6 3.0 tdi 2006 року після того, як зробити купон на audi, як вони скинуті service і горить на приладовій панелі індикатор тиску в шинах плоских і залишається фіксованою включено, але в навігаторі автомобіля тиск для кожної шини і прикріплюється..в audi кажуть, що не винні скидання сервісу, навіть якщо й горить, як тільки відступ автомобіль з майстерні... вступаємо з vag в блок управління, який контролює тиск( tire pressure) є помилки, то я вважаю, проблема в приладовій панелі ..в цей момент ті, хто мене знає, кажуть, що кодування дати приладової панелі, щоб вимкнути індикатор??? забув, при вході в ебу (instrument 07) я отримую цю помилку: 01044-control module incorrectly coded.
    спасибі за будь-яку корисну інформацію...
    До перевірили тиск в шинах?
    просто, щоб не сумніваючись..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43
    привіт п'ять турбо...звичайно тиск ? перше, що я перевірив...і все, і народився після того, як йому відключили сервіс audi .,,,може бути, дали якийсь неправильного кодування в щитку приладів...але в будь-якому випадку, якщо вона дійсно проблема, колеса здуватися або кілька antennina гуми буде виявлений, комп'ютер, автомобіль тільки тому, що має управління кожного колеса, яке показує тиск.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав alessio105 Visualizza Messaggio
    привіт п'ять турбо...звичайно тиск ? перше, що я перевірив...і все, і народився після того, як йому відключили сервіс audi .,,,може бути, дали якийсь неправильного кодування в щитку приладів...але в будь-якому випадку, якщо вона дійсно проблема, колеса здуватися або кілька antennina гуми буде виявлений, комп'ютер, автомобіль тільки тому, що має управління кожного колеса, яке показує тиск.
    Ммм ок..
    для вирішення цієї проблеми їм, що tanno сказав?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43
    У audi ми вже працювали день і були в змозі вирішити, і вони хочуть, щоб автомобіль ще 2 дні (логічно днів оплатити ), але не варто...? що від vag, ви можете вирішити всі, але я не знаю, який номер кодування дати приладовій панелі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    Якщо я правильно пам'ятаю, повинні мати кнопку, можливо, всередині лоток об'єктів, як-то мені і довелося з гольф 6

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43
    негатив...немає кнопки в лоток об'єктів...обнулення він робить з навігація автомобіля...повторюю, проблема ? в панелі приладів !!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    у мене така ж проблема на а5, якщо я вимикаю, через деякий час спалахує знову,

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Socmel
    Повідомлення
    0
    а відповідь дуже правильний

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга