Ок, Дякую, Завтра спробую і я дам вам знати .
Ок, Дякую, Завтра спробую і я дам вам знати .
Цей кабельний адаптер, як я повинен підключити . Плоскі кабелі знаю, як . ? я не знаю, якщо
Я повинен підключити, а також вимикач .
впевнений, що ви повинні підключити вимикач ? від них продукти харчування ебу, див. в документах півня є всі фотографії з поясненнями.
уго ---- президент A.E.P.
image.jpgСьогодні не вдалося навіть . Я думаю, що schedino, що не ? для півник .
здається, що schedino оригінальний cmd, але будьте уважні, щоб не грати дуже багато з цією ecu, порт bdm йому ви даєте 12v я б не хотів, що якщо ви помилитеся відправити 12 v смаж все. переконайтеся, що вони правильні, також телевізор з плоским екраном, безкоштовним, я ricordoc he в минулому деякі китайці відправили їх назад. а з класикою schedini китайських ніякої проблеми, просто хто frapponi адаптер, перевірте, чи добре, що адаптер правильно, як на ручний півник на перших сторінках.
Де я можу знайти ці купони китайські класичні . Я ті не з'? я . В мережі не знайшов
я не можу бачити ваші фотографії ще , але запевняю вас, що, як казав хтось, ви повинні вставляти між галло і schedino адаптер, щоб використовувати schedini пружинні моделі cmd,їжа від l? блок управління,перевірте в doc півня, як зробити з'єднання,дотримуйтеся ретельно,змушує вас бачити все це, і ви побачите, що ви колега,у мене прочитані різні.
image.jpgВідсік добре ці ? ? не з'? невеликий адаптер, який ви поклали між галло і купон